shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Σετ φαγητού παιδικό μπλε σετ 7 τμχ Splash Dining Set

Κωδικός COOZINA
335225
Κωδικός BRAND
51913
32,00 €

Κόστος Αποστολής

3,50€ για Αττική,
5,00€ για υπόλοιπη Ελλάδα

Εξαντλημένο
Σετ φαγητού παιδικό μπλε σετ 7 τμχ Splash Dining Set Σετ φαγητού παιδικό μπλε σετ 7 τμχ Splash Dining Set Σετ φαγητού παιδικό μπλε σετ 7 τμχ Splash Dining Set Munchkin's Colour Me Hungry Dining Set
Σετ φαγητού παιδικό μπλε σετ 7 τμχ Splash Dining Set

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται για να κάνει ενδιαφέρον το γεύμα των παιδιών είναι ένα διασκεδαστικό σερβίτσιο.

Στρώστε το τραπέζι για τα παιδιά σας με αυτό το υπέροχο σερβίτσιο της σειράς Splash! Σχεδιασμένο ειδικά για μικρά στοματάκια και χεράκια, το σερβίτσιο βοηθά το παιδί να μάθει να τρώει μόνο του με άνετες, πρακτικές λαβές στο πιρούνι και το κουτάλι, και με το ασφαλές μαχαίρι. Πιάτα και μπολ με αντιολισθητικό πάτο και βαθιά τοιχώματα, σε μια ποικιλία διασκεδαστικών χρωμάτων. Χωρίς BPA και κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων, δεν πρέπει να λείπουν από κανένα παιδικό τραπέζι! Στα παιδιά αρέσει να τρώνε όπως οι μεγάλοι και, επειδή διατίθενται σε διάφορα χρώματα, αυτά τα σερβίτσια είναι ιδανικά για ταξινόμηση με βάση το χρώμα τους, αν έχετε πολλά παιδιά. Το εντυπωσιακό κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καμβάς ζωγραφικής. Για πεινασμένους - και χαρούμενους - ζωγράφους!

• Σερβίτσιο 7 τεμαχίων: πιάτο με διαχωριστικό, επίπεδο πιάτο, μπολ, κύπελλο με εκπαιδευτικό καπάκι, πιρούνι, μαχαίρι και κουτάλι
• Η συσκευασία δώρου είναι διακοσμημένη με ένα σκίτσο μονόκερου για ζωγραφική
• Τα μαχαιροπίρουνα είναι εργονομικά σχεδιασμένα για μικρά χεράκια, τα πιάτα και τα μπολ έχουν αντιολισθητικό πάτο και βαθιά τοιχώματα για εύκολο μάζεμα του φαγητού
• Το κύπελλο με εκπαιδευτικό καπάκι βοηθά τα παιδιά να μάθουν να πίνουν μόνα τους, περιορίζοντας τον κίνδυνο λεκέδων
• Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, χωρίς BPA, 18+ μηνών

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND MUNCHKIN
ΤΥΠΟΣ ΚΟΥΤΑΛΙΑ/ΠΙΡΟΥΝΙΑ, ΠΙΑΤΑ/ΜΠΩΛ
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Σετ φαγητού παιδικό μπλε σετ 7 τμχ Splash Dining Set
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.