Οδηγός εύρεσης μεγέθους Egochef

Για να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος στο σακάκι ή στο παντελόνι Egochef που θέλετε να αγοράσετε αρκεί να μετρήσετε με μία μεζούρα την περιφέρειά σας και να συμβουλευτείτε τον πίνακα στο τέλος αυτής της σελίδας.

Συγκεκριμένα, αν ενδιαφέρεστε για σακάκι, μετρήστε την περιφέρεια του στήθους σας Α όπως φαίνεται και στο παρακάτω διάγραμμα. Τοποθετήστε τη μεζούρα στο πιο γεμάτο σημείο του στήθους σας, περάστε τη ψηλά κάτω από τις μασχάλες, και προσέξτε να εφάπτεται η μεζούρα πάνω σας τόσο μπροστά όσο και στην πλάτη σας.

Αν ενδιαφέρεστε για παντελόνι μετρήστε την περιφέρεια της μέσης σας Β και το εσωτερικό ύψος των ποδιών σας C, από το πάτωμα μέχρι τον καβάλο.

egochef guide

Σημειώστε τις μετρήσεις σας και ελέγξτε τον παρακάτω πίνακα. Επιλέξτε το μέγεθος (S, M, L κλπ) ώστε η μέτρησή σας να είναι μικρότερη από την αναγραφόμενη στον πίνακα για αυτό το μέγεθος, χωρίς να είναι μικρότερη και από την αντίστοιχη για το μικρότερο μέγεθος. Για παράδειγμα, αν η περιφέρεια της μέσης σας είναι 90 εκατ. τότε θα διαλέξετε το μέγεθος L.

 

egochef guide table

Copyright © 2020 www.coozina.gr - All rights reserved. Developed by Netsteps