shipping
shipping
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 49€
euro
euro
ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ & Όλοι οι τρόποι πληρωμής
return
return
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΡΤΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Επαναποστολή σε περίπτωση φθοράς

Πετσέτες πολυτελείας μιας χρήσης με θήκη για μαχαιροπήρουνα 30x40 εκατ. σετ 50 τμχ. Bio Bamboo

Κωδικός COOZINA
665005
Κωδικός BRAND
BIO.110
7,50 €

Κόστος Αποστολής

3,50€ για Αττική,
5,00€ για υπόλοιπη Ελλάδα

Εξαντλημένο
Πετσέτες πολυτελείας μιας χρήσης με θήκη για μαχαιροπήρουνα 30x40 εκατ. σετ 50 τμχ. Bio Bamboo Πετσέτες πολυτελείας μιας χρήσης με θήκη για μαχαιροπήρουνα 30x40 εκατ. σετ 50 τμχ. Bio Bamboo
Πετσέτες πολυτελείας μιας χρήσης με θήκη για μαχαιροπήρουνα 30x40 εκατ. σετ 50 τμχ. Bio Bamboo

Bio Bamboo - αγγίζοντας την αληθινή ουσία της φύσης

Τα προΪοντα της σειράς Bio Bamboo εκτός απο ωραία αισθητική και σχεδιασμό, είναι κατασκευασμένα με σεβασμό προς τον καταναλωτή αλλά και το περιβάλλον.

Η...εναλλακτική λύση!

Η σειρά Bio Bamboo είναι κατασκευασμένη απο ίνες μπαμπού, ένα απο τα πιό ανακυκλώσιμα υλικά στον πλανήτη.  Είναι η οικολογική, υπεύθυνη & εκλεπτισμένη εναλλακτική λύση. Αυτό το προϊόν είναι το αποτέλεσμα έντονων συναισθημάτων: Δαπάνης χρόνου στη δημιουργία του, σεβασμό προς τον πλανήτη, ενθουσιασμό για το κάθε χειροποίητο προϊόν. Μπορείτε αληθινά να κρατήσετε το μέλλον στα χέρια σας με το Bio Bamboo.

Η αξία του μπαμπού
To φυτό μπαμπού είναι "ο χρύσος του φτωχού". Ένας άνθρωπος μπορεί να ακόμα και να μείνει σε ένα σπίτι εξ' ολοκλήρου φτιαγμένο απο μπαμπού και με μπαμπού έπιπλα. Οι εφαρμογές αυτού του "φυτού" είναι πραγματικά άπειρες! Οι πετσέτες Bio-Bamboo της Best In Table είναι 100% βιο-αποικοδομήσιμες και 100% οργανικές. Κατασκευασμένες με αγάπη και σεβασμό προς τον καταναλωτή, αλλά και το
περιβάλλον.       


ΒΙΤ - Τα καλύτερα...στο τραπέζι σας!

Δημιουργικότητα, καινοτομία και κουλτούρα σχεδιασμού: αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά που πραγματικά εκφράζουν τη φιλοσοφία της Best in Table. Η Bit είναι μια νεαρή και ταχέως αναπτυσσόμενη Ιταλική εταιρεία. Κάθε μέρα δημιουργούμε ασυνήθιστα, μοντέρνα, ειδικά και προσεκτικά σχεδιασμένα προϊόντα. Η αισθητικής της εταιρίας είναι το κλειδί για τη συνεχή έρευνα για την ποιότητα, το σχεδιασμό, την ευκολία και την ομορφιά.

*Διαστάσεις διπλωμένης πετσέτας: 7.5x20 εκατ.

Περισσότερες Πληροφορίες
BRAND BEST IN TABLE
ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ
ΤΥΠΟΣ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ
ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΔΙΑΣΤΑΣΗ (ΕΚΑΤ.) 7.5x20
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Πετσέτες πολυτελείας μιας χρήσης με θήκη για μαχαιροπήρουνα 30x40 εκατ. σετ 50 τμχ. Bio Bamboo
Η Βαθμολογία σας

Κόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.
  • Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες εντός Αττικής και από 5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Δείτε περισσότερα

Χρόνος αποστολής

  • Ο χρόνος αποστολής του κάθε προϊόντος εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά του και αναγράφεται στην καρτέλα του, όπως φαίνεται παραπάνω.
  • Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών. Για την υπόλοιπη χώρα συνήθως απαιτούνται 1-2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας. 
Δείτε περισσότερα

Επιστροφές

Το COOZINA κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος και όχι σε είδος, το COOZINA επιβαρύνεται τα μεταφορικά της μίας από τις δύο αποστολές που θα γίνουν για την αλλαγή του προϊόντος σας.

Δείτε περισσότερα

Copyright © 2022 www.coozina.gr - All rights reserved.