Η εταιρεία ξεκίνησε το 1980 στο Vence, στο δρόμο προς την Grasse. Σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από τη θάλασσα, σε υψόμετρο 400 μέτρων και νότιο προσανατολισμό, δεν ήταν τυχαίο που αυτή η τοποθεσία επιλέχθηκε από τους προκατόχους της επιχείρησης. Προφυλαγμένο από το mistral, είναι ένα ιδανικό μέρος για να καλλιεργήσεις ορισμένα αρωματικά φυτά, όπως η βιολέτα Tourettes ή το άνθος πορτοκαλιάς.
Το 1984, η εταιρεία ξεκινήσε να αναπτύσσει βρώσιμα αρώματα κατόπιν αιτήματος ορισμένων επαγγελματιών της κουζίνας. Έχοντας εργαστεί για τέσσερα χρόνια με αρώματα και αρωματικά προϊόντα, οι γνώσεις της της επέτρεψαν να επιτύχει γεύσεις υψηλής ποιότητας. Παρουσιάσαν λοιπόν στους Σεφ μια αρχική σειρά είκοσι φυσικών γεύσεων και λόγω της επιτυχίας τους, συνεχίσαν να αναπτύσσουμε νέα προϊόντα με τα χρόνια.
Η εταιρεία το 2003 μεταφέρθηκε στις Cannes La Bocca όπου εκεί έχουν τη δυνατότητα να παράγουν 1500 διαφορετικά αρώματα καθώς και 500,000 μπουκαλάκια το χρόνο.
Φυσικό άρωμα μέντας που αναπτύχθηκε για να εξυπηρετεί ποικίλες εφαρμογές σε παρασκευάσματα ζαχαροπλαστικής (κρέμα, παγωτό, μους) ή μαγειρική (σάλτσα, κρέμα, σούπα). Τα αρώματα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο συστατικών, αλλά κυρίως ως ενισχυτικά γεύσης.