Τρόποι παραλαβής

Παραγγείλετε online από το COOZINA και παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει στην πόρτα σας.

Κόστος μεταφορικών

Το COOZINA σας αποστέλλει με συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών - courier τις παραγγελίες σας όπου εσείς ζητήσετε σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες πάνω από 69€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά, τα οποία επιβαρύνεται το COOZINA για εσάς.

Για μικρότερες παραγγελίες επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών, το οποίο ξεκινάει από 3,5€ για παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Αττικής και από 5€ σε διαφορετική περίπτωση. Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας και αφού έχετε επιλέξει τον τόπο αποστολής της.

Χρόνος αποστολής

Παραγγελίες που περιλαμβάνουν μόνο προϊόντα στα οποία σημειώνεται "Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα." εκτελούνται και αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας σας.

Παραγγελίες που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα προϊόν στο οποίο σημειώνεται "Συνήθως αποστέλλεται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες" ή "Συνήθως αποστέλλεται σε 1-2 εβδομάδες" εκτελούνται και αποστέλλονται συνολικά σε 2-4 εργάσιμες ημέρες ή σε 1-2 εβδομάδες, αντίστοιχα, από την ημέρα της παραγγελίας σας.

Από την ημέρα της αποστολής τους, οι παραγγελίες παραδίδονται από τον μεταφορέα στον χώρο σας είτε σε 1 επιπλέον ημέρα αν βρίσκεστε στην Αττική ή σε πρωτεύουσες Νομών, είτε μέσα σε 2 επιπλέον ημέρες σε διαφορετική περίπτωση. Στα νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να χρειαστεί μία επιπλέον ημέρα για την παραλαβή της παραγγελίας.

Αποστολές στην Κύπρο

Αποστολές στην Κύπρο γίνονται είτε με courier για παραγγελίες έως 5 κιλά, είτε με μεταφορικές εταιρίες για μεγαλύτερες παραγγελίες, με ελάχιστη αξία παραγγελίας 25€ και 50€ αντίστοιχα.

Το κόστος με courier ξεκινάει από 8,9€ και με μεταφορική από 30€ -το τελικό κόστος υπολογίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της.

Αποστολές με courier παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής τους και παραγγελίες με μεταφορικές σε 5 περίπου εργάσιμες ημέρες.

Ειδικές περιπτώσεις

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ενδέχεται, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η παραγγελία σας να αποσταλλεί σε δύο φάσεις, ανάλογα με τον όγκο/βάρος της παραγγελίας σας.

Στις περιπτώσεις που το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνάει τα 10 κιλά, η παράδοση πραγματοποιείται από μεταφορικές εταιρείες. και ενδέχεται ο χρόνος παράδοσης να είναι μεγαλύτερος. Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών, θα προηγείται συνεννόηση μαζί σας πριν την αποστολή της για τον ακριβή τρόπο παραλαβής.

Παραλαβή από το COOZINA

Μπορείτε επίσης, να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από τη φυσική έδρα του COOZINA χωρίς καμία επιβάρυνση, αφού η προετοιμασία της έχει ολοκληρωθεί και έχετε ενημερωθεί σχετικά.

Οι παραγγελίες παραμένουν ετοιμοπαράδοτες για διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών, μετά το πέρας των οποίων ακυρώνονται.

Copyright © 2020 www.coozina.gr - All rights reserved. Developed by Netsteps