Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι  πρωταρχικής σημασίας για εμάς.

Σας δηλώνουμε ότι το COOZINA (OMNITRADE – Α.ΦΟΡΝΑΡΟ & ΣΙΑ ΟΕ, ΑΦΜ 997866027) με έδρα τη Λ. Λαυρίου 29, Γλυκά Νερά, ΤΚ 15354, συμμορφώνεται πλήρως με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 (General Data Protection Regulation, GDPR) για τη μέγιστη διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. O GDPR είναι ο πλέον πρόσφατος κανονισμός της ΕΕ με αντικείμενο τη θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προς προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Το COOZINA δεν απευθύνεται σε παιδιά και ανήλικους κάτω των 16 ετών. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα.

Σκοπός Επεξεργασίας:

Η συλλογή και η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας γίνεται με αποκλειστικό σκοπό την εκτέλεση και υποστήριξη των παραγγελιών σας, την επικοινωνία μας μαζί σας και την καλύτερη εμπειρία σας όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Πιο συγκεκριμένα:

1) Εκτέλεση και υποστήριξη των παραγγελιών σας

Προκειμένου να μπορούμε να διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες σας, να τις εκτελούμε και να σας υποστηρίζουμε μετά την πώληση, χρειαζόμαστε τα παρακάτω δεδομένα σας:

  • Τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) προκειμένου να σας ενημερώνουμε σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας
  • Αριθμό σταθερού ή κινητού τηλεφώνου προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με την παραγγελία σας. Στην περίπτωση κινητού τηλεφώνου σας ενημερώνουμε και με μηνύματα σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας.
  • Το όνομα και το επίθετό σας προκειμένου να σας παραδοθεί η παραγγελία σας και να σας εξυπηρετήσουμε μετά την πώληση. Εφόσον ζητήσετε έκδοση τιμολογίου, χρειαζόμαστε επίσης ΑΦΜ, ΔΟΥ και Επάγγελμα για την έκδοση του αντίστοιχου παραστατικού.
  • Τη διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας προκειμένου να παραλάβετε στο χώρο που επιθυμείτε.

2) Αποστολή ενημερωτικών δελτίων με νέα και προσφορές (newsletter)

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίου μας (newsletter), ώστε να λαμβάνετε από εμάς νέα, προτάσεις, προσφορές και λοιπές ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η εγγραφή σας γίνεται με την ελεύθερη και σαφή συγκατάθεσή σας είτε κατά τη διαδικασία της παραγγελίας είτε καταχωρώντας το email σας σε κάποια από τις σχετικές φόρμες στην ιστοσελίδα μας.

Δημιουργία Λογαριασμού Μέλους:

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό μέλους στην ιστοσελίδα μας. Με τη δημιουργία λογαριασμού μέλους μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας χωρίς να χρειάζεται να καταχωρείτε κάθε φορά τα στοιχεία σας. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε  online την εξέλιξη της τρέχουσας παραγγελία σας, να ανατρέχετε στο ιστορικό παραγγελιών σας, και να επεξεργάζεστε τη λίστα με τα αγαπημένα σας προϊόντα (wishlist).

Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους χρειαζόμαστε τα ίδια στοιχεία που σας ζητάμε και για την καταχώρηση παραγγελίας και σκοπός επεξεργασίας τους παραμένει ο ίδιος με το σκοπό για την εκτέλεση και υποστήριξη παραγγελιών. Επιπλέον, χρειάζεται να καταχωρήσετε ένα username και τον προσωπικό σας κωδικό ασφαλείας για να έχετε αποκλειστικά μόνο εσείς πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Για τη διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του κωδικού σας από τρίτα πρόσωπα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι και σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς δεν ευθυνόμαστε για την χρήση του από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το κωδικό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία του.

Στοιχεία Καρτών Πληρωμής (Πιστωτικές, χρεωστικές κάρτες):

Για την πληρωμή παραγγελιών σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, η καταχώρηση των στοιχείων τους γίνεται με την αυτόματη μετάβασή σας στο ασφαλές περιβάλλον του τραπεζικού ιδρύματος και τα στοιχεία αυτά δεν γίνονται ποτέ γνωστά σε εμάς και επομένως ούτε επεξεργάζονται ούτε φυλάσσονται από το COOZINA.

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων:

Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μοιράζεστε μαζί μας βασιζόμενοι σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω νομικές βάσεις :

  • όπως απαιτείται για την παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό, για την απόδειξη των παραγγελιών σας, για την μετά την πώληση υποστήριξη, για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες σας και γενικά όπου είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων
  • όπως απαιτείται για τα δικά μας έννομα συμφέροντα (ή τρίτων), συμπεριλαμβανομένων των συμφερόντων μας για την παροχή πρωτοποριακών, εξατομικευμένων, ασφαλών και κερδοφόρων υπηρεσιών στους χρήστες και τους συνεργάτες μας, εκτός αν τα δικά σας συμφέροντα ή θεμελιώδη δικαιώματα ή θεμελιώδεις ελευθερίες που υπαγορεύουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων υπερισχύουν των εν λόγω συμφερόντων.
  • όπως απαιτείται για τη συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς
  • σύμφωνα με τη συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές κλπ.

Επεξεργασία δεδομένων σας από τρίτους:

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς είναι σημαντικές. Με κανένα τρόπο δεν θα εκμεταλλευτούμε τις πληροφορίες σας ή θα διαβιβάσουμε αυτές σε τρίτους εκτός της εταιρίας μας χωρίς τη συγκατάθεσή σας, παρά μόνο στις περιπτώσεις που σημειώνονται στην παρούσα Πολιτική. Η δε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα- συνεργάτες μας τα οποία απαιτείται να έχουν πρόσβαση για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών της εταιρείας.

Προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με ορισμένες τρίτες εταιρείες, οι οποίες ενεργούν κατ’ εντολή μας (εκτελούντες την επεξεργασία) παρέχοντας μας υπηρεσίες μεταφοράς/ διανομής, hosting και μαζικής αποστολής email κλπ με σκοπό την παροχή βέλτιστης υπηρεσίας προς εσάς. Η εταιρεία μας διασφαλίζει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τους συνεργάτες-τρίτες εταιρείες με συμβατικές ρήτρες περιορισμού του σκοπού επεξεργασίας και τήρησης των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την ορθή και ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Χρονικό διάστημα αποθήκευσης:

Σχετικά με το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων, όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις. Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

Τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα:

Ως φυσικό πρόσωπο, με τα παρακάτω δικαιώματα, έχετε εσείς τον έλεγχο σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Συγκεκριμένα, σας αναγνωρίζονται και διασφαλίζονται τα παρακάτω δικαιώματά σας:

  • Δικαίωμα διαφανούς ενημέρωσης για το πώς συλλέγονται και πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα
  • Δικαίωμα πρόσβασης  στα προσωπικά δεδομένα
  • Δικαίωμα διόρθωσης ή τροποποίησης προσωπικών δεδομένων
  • Δικαίωμα διαγραφής προσωπικών δεδομένων σας
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων
  • Δικαίωμα στη φορητότητα των προσωπικών σας  δεδομένων
  • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
  • Δικαίωμα ανάκλησης της ήδη δοθείσας συγκατάθεσης σας, δηλαδή να ανακαλέσετε την συγκατάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή για επεξεργασία που γίνεται με βάση την συγκατάθεση. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της.

Τα παραπάνω δικαιώματά σας περιορίζονται από τον νόμο και ενδέχεται να μην πρέπει να εκπληρώνονται από εμάς υπό συγκεκριμένες συνθήκες (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον, προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντά μας κλπ).

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς μέσω email στο support@coozina.gr ή μέσω επιστολής στη διεύθυνση Λ. Λαυρίου 29, 15354, Γλυκά Νερά.

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ): www.dpa.gr,  Λ.Κηφισίας 1-3, Αθήνα, Τ.Κ. 115 23, +30 210 6475600, contact@dpa.gr.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων:

Δεσμευόμαστε για την προστασία των πληροφοριών σας και έχουμε λάβει τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να προστατέψουμε τις πληροφορίες σας από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, πρόσβαση ή κατάχρηση. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς. Δεσμευόμαστε ότι οποιαδήποτε τυχόν παραβίαση προσωπικών δεδομένων αναφέρεται άμεσα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένου Προσωπικού Χαρακτήρα και στα φυσικά πρόσωπα με απευθείας ενημέρωση ή δημόσια ανακοίνωση.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου:

Όλες οι μελλοντικές αλλαγές της Πολιτικής Απορρήτου που εφαρμόζουμε θα δημοσιεύονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Συνεπώς, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να ελέγχετε την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές.

Copyright © 2018 www.coozina.gr - All rights reserved. Developed by Netsteps
Τα καλύτερα έρχονται!
Μπες στο newsletter μας για να μαθαίνεις όλα τα νέα και τις προσφορές μας!
Εγγραφή
Κουπόνι: df56s5d8