Monthly Archives: Νοέμβριος 2015

  1. Cyber week: μία εβδομάδα όλο προσφορές

    Cyber week: μία εβδομάδα όλο προσφορές

    Ίσως γνωρίζετε τη Black Friday, ημέρα μεγάλων προσφορών στα καταστήματα στην Αμερική, ή τη Cyber Monday ημέρα αντίστοιχων προσφορών σε online καταστήματα σε πολλές χώρες. Στην Ελλάδα έχουμε εδώ και μερικά χρόνια τη Cyber Week! Το COOZINA συμμετέχει και φέτος.
  2. Ένα παιδικό cupcake εργαστήριο στην κουζίνα σας

    Ένα παιδικό cupcake εργαστήριο στην κουζίνα σας

    Περάστε αξέχαστες γλυκές στιγμές, μαθαίνοντας στα παιδιά σας, πως να δημιουργούν τα δικά τους cupcakes, για λόγους δημιουργικής απασχόλησης και όχι μόνο. Εκτός από διασκεδαστική, μια τέτοια διαδικασία θα σας φέρει πιο κοντά και θα διδάξει στους μικρούς μας φίλους πολλές χρήσιμες, για τη ζωή τους, δεξιότητες.
  3. Ξαφνιάστε τις αισθήσεις σας: 5 συνταγές για αλμυρά muffins!

    Ξαφνιάστε τις αισθήσεις σας: 5 συνταγές για αλμυρά muffins!

    Μπορεί ακούγοντας για muffins να σας έρχεται στο μυαλό ένα γλυκούλικο κεικάκι, σοκολατένιο ή με χαριτωμένα πολύχρωμα γλάσα, ήρθε όμως ο καιρός να μάθετε τα αλμυρά muffins, τα οποία είναι ιδανικά snacks τόσο για πρωινό όσο ανάμεσα στα κύρια γεύματα. Ακολουθούν συνταγές, για να μην προβληματίζεστε με την παρασκευή τους.
  4. Μαθαίνοντας το Wok: Το σκεύος που ανοίγει νέους ορίζοντες στη μαγειρική σας

    Μαθαίνοντας το Wok: Το σκεύος που ανοίγει νέους ορίζοντες στη μαγειρική σας

    Γνωρίστε το wok, το πολυχρηστικό μαγειρικό σκεύος που θα μειώσει δραματικά το χρόνο που ξοδεύατε για μαγειρική και λάντζα. Ακολουθεί ένα οδηγός αγοράς γεμάτος χρήσιμες πληροφορίες για αυτό το ξένο μέχρι πρότινος μαγικό «κουζινικό» που μαγειρεύει υγιεινά, πεντανόστιμα και όχι μόνο κινέζικα φαγητά.
  5. Μαγειρεύοντας σε wok: stir frying γλυκόξινο κοτόπουλο με μάνγκο

    Μαγειρεύοντας σε wok: stir frying γλυκόξινο κοτόπουλο με μάνγκο

    Φτιάξτε σπιτικό κινέζικο σε χρόνο ρεκόρ! Αν η μαγειρική σε wok εξακολουθεί να σας ακούγετε… κινέζικη, ήρθε η στιγμή να μάθετε βήμα προς βήμα την τεχνική wok stir frying, μέσα από μια συνταγή γεμάτη σινικές γεύσεις.

  6. Ένας μπαμπού ατμομάγειρας στην κουζίνας σας

    Ένας μπαμπού ατμομάγειρας στην κουζίνας σας

    Μάθετε πώς να χειρίζεστε με άνεση το μπαμπού ατμομάγειρα και εντάξτε το στις μαγειρικές σας συνήθειες. Δεν είναι μόνο eco friendly και ότι παρασκευάζει υγιεινά και θρεπτικά φαγητά, αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσο απλός είναι στη χρήση και στο καθάρισμα.

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.