Monthly Archives: Δεκέμβριος 2018

  1. 5 μοναδικές σούπες για το γιορτινό τραπέζι!

    5 μοναδικές σούπες για το γιορτινό τραπέζι!

    Και σε ποιόν δεν αρέσει μια αχνιστή, ζεστή & γευστική σούπα τον χειμώνα; Πόσο μάλλον αν αποτελεί ένα ορεκτικό στο γιορτινό τραπέζι! Δείτε 5 γιορτινές σούπες που θα κάνουν εντύπωση στους, θα τους ζεστάνουν και θα τους βάλουν αμέσως στο κλίμα των εορτών!

  2. 10 συμβουλές για μαγειρική με παιδιά στις γιορτές!

    10 συμβουλές για μαγειρική με παιδιά στις γιορτές!

    Οι γιορτές πλησιάζουν και τα σχολεία κλείνουν μαζί με την άδεια των Χριστουγέννων. Πράγμα που σημαίνει πως μικροί και μεγάλοι έχουν περισσότερο χρόνο για να περάσουν μαζί, δημιουργικά με παιχνίδι και χαλάρωση. Τι καλύτερο από χριστουγεννιάτικες μαγειρικές δραστηριότητες στο σπίτι!

  3. Κάνετε τη διαφορά! 5 παραλλαγές για ξεχωριστά μελομακάρονα!

    Κάνετε τη διαφορά! 5 παραλλαγές για ξεχωριστά μελομακάρονα!

    Μελομακάρονα, το κατεξοχήν γλυκό των χριστουγεννιάτικων εορτών! Η κλασική τους εκδοχή είναι η πιο παραδοσιακή, συνδεδεμένη με άπειρες αναμνήσεις. Ωστόσο είπαμε να δοκιμάσουμε κάπως διαφορετικές συνταγές και εξερευνήσαμε νέους γευστικούς ορίζοντες με 5 εκδοχές να γλείφεις τα δάχτυλα σου! 

  4. Δέντρο-λιχουδιές! Διασκεδάστε φτιάχνοντας βρώσιμα στολίδια για το δέντρο σας!

    Δέντρο-λιχουδιές! Διασκεδάστε φτιάχνοντας βρώσιμα στολίδια για το δέντρο σας!

    Τα στολίδια δίνουν χρώμα και γιορτινή ατμόσφαιρα στον χώρο μας και στολίζουν όμορφα το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Γιατί όμως να μην μπορούμε να τα γευτούμε με το πέρας ή κατά τη διάρκεια των εορτών. Φρέσκα, πεντανόστιμα στολίδια για μικρούς και μεγάλους!

  5. Φέτος φτιάχνουμε χιονάνθρωπο...σε κέικ!

    Φέτος φτιάχνουμε χιονάνθρωπο...σε κέικ!

    Τα γλυκά πάνε πακέτο με τις γιορτές, ως κεράσματα και για να κλείσουμε το γιορτινό τραπέζι. Ειδικά όταν έχουμε ένα προτότυπα διακοσμενένο γλυκό, μπορούμε να φτιάξουμε το κέφι των αγαπημένων μας. Ιδού η εύκολα συνταγή για κεικ - φατσούλα χιονάνθρωπου.

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.