Monthly Archives: Νοέμβριος 2021

  1. Οικονομικές επιλογές δώρων για να μην μείνει κάνεις παραπονεμένος!

    Οικονομικές επιλογές δώρων για να μην μείνει κάνεις παραπονεμένος!

    Οι μέρες των εορτών είναι από τις αγαπημένες περιόδους και αρχίζουμε να μπαίνουμε σε χριστουγεννιάτικη διάθεση με την αναζήτηση των δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όμως, πολλές φορές τυγχαίνει να θέλουμε να πάρουμε δώρο σε πολλούς, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Διάβασε τις προτάσεις μας με on- budget δώρα που θα χαρίσει χαμόγελα σε όλους! 

  2. Οι ιστορίες πίσω από τα παραδοσιακά γλυκά των εορτών

    Οι ιστορίες πίσω από τα παραδοσιακά γλυκά των εορτών

    Οι γιορτές των Χριστουγέννων θα ήταν "άνοστες" χωρίς τα αγαπημένα μας γλυκά. Μελομακάρονα και δίπλες για του λάτρεις του μελιού. Κουραμπιέδες και βασιλόπιτες για όσους αρέσκονται σε πιο γεμάτες γεύσεις. Ανεξαρτήτου προτιμήσεως, μια ενδιαφέρουσα ιστορία κρύβεται πίσω από κάθε γλυκό.

  3. Οι καλύτερες προτάσεις δώρων για τους επαγγελματίες μάγειρες και όχι μόνο!

    Οι καλύτερες προτάσεις δώρων για τους επαγγελματίες μάγειρες και όχι μόνο!

    Οι αγαπημένοι μας φίλοι μάγειρες έχουν μια δουλειά αρκετά απαιτητική. Όμως, δεν παύουν να αγαπούν το επάγγελμα τους, γιατί μέσα από τη μαγειρική εκφράζουν τη δημιουργικότητα τους. Στις φετινές γιορτές, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τους ανθρώπους που μας φτιάχνουν γαστρονομικές απολαύσεις. Για αυτό μπορούμε να τους χαρίσουμε ένα δώρο που όχι μόνο θα το λατρέψουν, αλλά θα συνεχίσουν να μαγειρεύουν με το ίδιο πάθος.

  4. Σπιτικά τσιπς πατάτας με δεντρολίβανο, αλάτι και ξύδι από τον chef Δημήτρη Σκαρμούτσο

    Σπιτικά τσιπς πατάτας με δεντρολίβανο, αλάτι και ξύδι από τον chef Δημήτρη Σκαρμούτσο

    Μία πανεύκολη συνταγή που είναι ιδανική για πολλές περιστάσεις. Μέσα σε λίγη ώρα μπορείς να φτιάξεις αυτά τα λαχταριστά chips πατάτας που θα σου κρατούν παρέα ενώ βλέπεις ταινία. Άλλη μία επιλογή είναι να σερβιριστούν στο τραπέζι για όταν έχετε καλεσμένους στο σπίτι. Είναι μία συνταγή που αξίζει να τη φτιάξεις!

  5. Έυκολα Σοκολατένια Cupcakes από τον chef Δημήτρη Σκαρμούτσο

    Έυκολα Σοκολατένια Cupcakes από τον chef Δημήτρη Σκαρμούτσο

    Υπάρχουν πολλοί λόγοι που όλοι αγαπάμε τα cupcakes, ή αλλιώς muffins! Είναι μια έυκολη συνταγή, γρήγορη στην παρασκευή της και το πιο σημαντικό...υπάρχουν πολλές παραλλαγές για κάθε γούστο! Όμως, η πιο διαχρονική & αγαπημένη, δεν είναι άλλη από τα κλασσικά σοκολατένια cupcakes!

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.