Monthly Archives: Δεκέμβριος 2019

  1. Ρόφημα σοκολάτας: 6 ευφάνταστες παραλαγγές για να διαλέξετε την αγαπημένη σας

    Ρόφημα σοκολάτας: 6 ευφάνταστες παραλαγγές για να διαλέξετε την αγαπημένη σας

    Την εορταστική περίοδο, το πιο πολύ δημοφιλές ρόφημα είναι η ζεστή σοκολάτα. Ο Δεκέμβρης φέρνει μαζί του κρύες μέρες και για αυτό ένα ζεστό ρόφημα είναι ό,τι πρέπει. Σοκολάτα καυτερή, γλυκιά, με κρασί, λικέρ και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτείτε! Ευκαιρία για απόλαυση!

  2. Χειροποίητα βρώσιμα δώρα για να προετοιμάσουμε τις γιορτινές μέρες

    Χειροποίητα βρώσιμα δώρα για να προετοιμάσουμε τις γιορτινές μέρες

    Τι καλύτερο από δώρα γεμάτα γεύσεις και αρώματα! Τα βρώσιμα δώρα είναι ιδιαίτερα και ξεχωριστά, γιατί είναι ένα δώρο που μένει χαραγμένο στη μνήμη με την αίσθηση που αφήνει στον ουρανίσκο. Για αυτό και εμείς σας έχουμε συνταγές για χειροποίητα βρώσιμα δώρα που θα μείνουν αξέχαστα.

  3. Εύκολες χριστογεννιάτικες μικρο-λιχουδιές για όλες τις ηλικίες!

    Εύκολες χριστογεννιάτικες μικρο-λιχουδιές για όλες τις ηλικίες!

    Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι πάνω από όλα παιδικές γιορτές. Εκτός από τα δώρα του Άγιου Βασίλη, τα παιδιά λατρεύουν τα όμορφα χρωματιστά γλυκά. Εύκολα μικρά κεράσματα που μπορούμε να φτιάξουμε με ή χωρίς παιδιά. Το σίγουρο είναι όμως ότι θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι με αυτά!

  4. Εύκολη σπιτική σαγκρία για το γιορτινό τραπέζι

    Εύκολη σπιτική σαγκρία για το γιορτινό τραπέζι

    Τα δώρα έχουν αμπαλαριστεί, τα μελομακάρονα έχουν ψηθεί και οι κάλτσες έχουν κρεμαστεί. Το μόνο που έχει μένει είναι να σκεφτούμε με ποιο ποτό θα γίνει η πρόποση για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων! Τι θα λέγατε για μια χριστουγεννιάτικη sangria;

  5. Premium προτάσεις για τα πιο ξεχωριστά δώρα

    Premium προτάσεις για τα πιο ξεχωριστά δώρα

    Όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξουμε δώρα για τους αγαπημένους μας, δεν διαλέγουμε κάτι λιγότερο από το καλύτερο. Τα ξεχωριστά δώρα έχουν διαχρονικότητα και μένουν αξέχαστα. Έτσι οι αγαπημένοι μας θα μας θυμούνται για μια ζωή!

  6. Πρωτότυπα gadgets-δώρα για τη νέα δεκαετία του 21ου αιώνα

    Πρωτότυπα gadgets-δώρα για τη νέα δεκαετία του 21ου αιώνα

    Φέτος πρωτοτυπήστε χαρίζοντας δώρα τελευταίας τεχνολογίας. Τι καλύτερο από το να υποδεχτούμε τη νέα δεκαετία με μοναδικά δώρα τα οποία θα εντυπωσιάσουν στους αγαπημένους μας. Κάθε σωστή κουζίνα χρειάζεται τα εργαλεία της, οπότε όσο πιο hi-tech είναι, τόσο το καλύτερο! 

  7. Μοναδικές δωρο-προτάσεις για τους μάγειρες φίλους μας

    Μοναδικές δωρο-προτάσεις για τους μάγειρες φίλους μας

    Κάθε σεφ που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να επενδύει στα σωστά εργαλεία. Έτσι, απολαμβάνει την εργασία, δημιουργεί και χαίρεται. Όταν δε κάποιο από αυτά είναι δώρο, τότε έχει έναν ακόμη λόγο να το χαρεί! Φυσικά σεφ δεν είναι μόνο οι επαγγελματίες!

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.