Monthly Archives: Φεβρουάριος 2023

  1. Συνταγές για να φτιάξεις σπιτικό ψωμί

    Συνταγές για να φτιάξεις σπιτικό ψωμί

    Το ψωμί αποτελεί τη βάση της καθημερινής μας διατροφής οπότε τι καλύτερο από το δικό μας σπιτικό ψωμί που μπορούμε να φτιάξουμε στον ελεύθερό μας χρόνο. Η μη χρήση συντηρητικών και επεξεργασμένων υλικών μας προσφέρει ένα αρκετά πιο υγιεινό ψωμί. 

  2. Συμβουλές για γευστικό ψήσιμο στα κάρβουνα

    Συμβουλές για γευστικό ψήσιμο στα κάρβουνα

    Το ψήσιμο στα κάρβουνα είναι μια μαγειρική που έχει τις ρίζες της στην αρχή της ανθρώπινης παρουσίας πάνω στη γη. Μέχρι και σήμερα η γεύση που προσδίδει στο φαγητό παραμένει για πολλούς αξεπέραστη. Μικρά μυστικά για το ψήσιμο στα κάρβουνα.

  3. Εύκολες detox σούπες για να φτιάξετε το χειμώνα

    Εύκολες detox σούπες για να φτιάξετε το χειμώνα

    Εάν σκέφτεσαι να κάνεις αποτοξίνωση από το κρέας και το ψάρι, τότε θα χρειαστείς κάποιο φαγητό που θα σου δώσει ενέργεια και θα σε τονώσει, χωρίς όμως να σε "βαραίνει". Σίγουρα, η καλύτερη επιλογή γι' αυτό είναι οι detox σουπές που αποτοξινώνουν τον οργανισμό και είναι ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες του χειμώνα. 

  4. Πως θα επιλέξω το κατάλληλο σακάκι για μία επαγγελματική κουζίνα

    Πως θα επιλέξω το κατάλληλο σακάκι για μία επαγγελματική κουζίνα

    Το σακάκι chef μπορεί να μας χαρίσει άνεση στην κουζίνα και να μας προστατεύσει από υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι, καλό θα ήταν να κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις πριν από την αγορά αυτού του απαραίτητου ρούχου για την εργασία στην επαγγελματική κουζίνα.

  5. Τρόποι μαγειρέματος για νόστιμα φαγητά στον ατμό

    Τρόποι μαγειρέματος για νόστιμα φαγητά στον ατμό

    Ανακαλύψε τα διάφορα μέσα μαγειρικής στον ατμό που προσφέρουν νόστιμα φαγητά & μια ισορροπημένη διατροφή. Με τη μαγειρική στον ατμό τα τρόφιμα διατηρούν τις περισσότερες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και το χρώμα τους. Επίσης, ενισχύει τη φυσική γεύση των τροφίμων με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλά καρυκεύματα καρυκεύματα. 

  6. 6 διεθνείς βραβευμένες σεφ μέσα από τα λόγια τους

    6 διεθνείς βραβευμένες σεφ μέσα από τα λόγια τους

    Μέχρι σήμερα η επαγγελματική κουζίνα αποτελεί ένα ανδροκρατούμενο σύμπαν. Ωστόσο οι αγώνες για ισότητα των φύλων έχουν οδηγήσει στην άνοδο γυναικών στο χώρο της γαστρονομίας. Σκέψεις πάνω στη σύγχρονη πραγματικότητα του χώρου της εστίασης από κορυφαίες βραβευμένες σεφ γένους θηλυκού.

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.