Monthly Archives: Μάρτιος 2022

  1. Μανιταρόπιτα με φύλλο σφολιάτας από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο

    Μανιταρόπιτα με φύλλο σφολιάτας από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο

    Εάν είσαι από τους ανθρώπους που αγαπούν τα μανιτάρια και τα συνδυάζουν με όποιο φαγητό μπορούν, τότε προστέθηκε στη λίστα σου και μία απίθανη συνταγή μανιταρόπιτας με φύλλο σφολιάτας. 

  2. Όσα χρειάζεται να ξέρεις για ένα τέλειο ψήσιμο αρνιού στη σούβλα

    Όσα χρειάζεται να ξέρεις για ένα τέλειο ψήσιμο αρνιού στη σούβλα

    Το ψητό αρνί στη σούβλα είναι μια παράδοση συνδεδεμένη με το Πάσχα. Ωστόσο, μπορούμε να το απολαμβάνουμε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι κατάλληλος εξοπλισμός, καλό κρέας και παρέα για να μοιραστούμε ένα πεντανόστιμο γεύμα.

  3. Ο απαραίτητος εξοπλισμός για έναν επαγγελματία σεφ

    Ο απαραίτητος εξοπλισμός για έναν επαγγελματία σεφ

    Tο ξεκίνημα της θερινής σεζόν πλησιάζει. Οι κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατορίων ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τους επαγγελματίες που θα δημιουργήσουν γευστικά πιάτια. Ένας καλά εξοπλισμένος σεφ είναι έτοιμος να εργαστεί με ταχύτητα & αποτελεσματικότητα για να καταφέρει το σωστό μαγειρικό αποτελεσμά και ένα πετυχημένο πιάτο.

  4. Συνταγές για πασχαλινά κουλουράκια από όλο τον κόσμο

    Συνταγές για πασχαλινά κουλουράκια από όλο τον κόσμο

    Τα πασχαλινά κουλουράκια τα λεγόμενα λαμπριάτικα μας είναι λίγο πολύ μια οικεία και αγαπημένη γεύση. Έτσι, ανακαλύψαμε παραδοσιακές συνταγές για μπισκότα από διάφορα μέρη του πλανήτη όπου γιορτάζουν με άλλες γαστρονομικές παραδόσεις. Αυτό το Πάσχα, ας εξερευνήσουμε νέες γεύσεις και μυρωδιές! 

  5. Τα απαραίτητα εργαλεία για πεντανόστιμη σπιτική πίτσα

    Τα απαραίτητα εργαλεία για πεντανόστιμη σπιτική πίτσα

    Ο λόγος που η πίτσα είναι τόσο αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους είναι γιατί μπορεί να παντρέψει διαφορά υλικά και να βγάλει ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Ειδικά η σπιτική της εκδοχή μπορεί να είναι μια μοναδική απόλαυση. Ανακαλύπτουμε εργαλεία και τεχνικές που κάνουν τη διαφορά στην προετοιμασία της πίτσας.

  6. 4 νέες συνταγές μάφιν που καλωσορίζουν την Άνοιξη

    4 νέες συνταγές μάφιν που καλωσορίζουν την Άνοιξη

    Τα μικρά σπογγώδη κέικ είναι παντός καιρού και εποχής. Έτσι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την ανθοστόλιστη άνοιξη η οποία έρχεται να πλουτίσει τις κουζίνες μας με φρέσκα υλικά, γεύσεις και μυρωδιές. Διαλέξαμε πεντανόστιμους γευστικούς συνδυασμούς για κάθε γούστο! 

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.