Monthly Archives: Σεπτέμβριος 2015

  1. 5 "πειραγμένα" λαδερά που θα λατρέψουν ακόμα και τα παιδιά

    5 "πειραγμένα" λαδερά που θα λατρέψουν ακόμα και τα παιδιά

    Έξυπνα μαγειρικά τρικ για νόστιμα λαδερά, για χαρούμενα και υγιή παιδιά, χωρίς να χρειαστεί να μαγειρέψετε ξανά ξεχωριστό φαγητό ή να καταλήξει στον κάδο των αχρήστων. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεστε αυστηροί, απλά παίξτε έξυπνα μαζί τους.
  2. Όλα τα μυστικά για τις ζύμες

    Όλα τα μυστικά για τις ζύμες

    Διαβάστε τους χρυσούς κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε για την παρασκευή άριστης ποιότητας ζύμης, γνωρίστε τα βασικά της είδη, τις πρώτες ύλες, καθώς και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για τέλειο αποτέλεσμα. 
  3. Τα παραδοσιακά ελληνικά αποστάγματα στη σύγχρονη εποχή

    Τα παραδοσιακά ελληνικά αποστάγματα στη σύγχρονη εποχή

    Ήρθε ο καιρός να ξεχάσετε όσα ξέρατε για τα κλασικά ποτά της πατρίδας μας καθώς όλο και περισσότεροι ταλαντούχοι bartenders (και όχι μόνο )από όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν τη μοναδικότητα τους και τα εμπιστεύονται για να δημιουργήσουν ευφάνταστα ποτά για όλα τα γούστα!   
  4. 5 πολυεθνικά finger foods για όλες τις περιστάσεις

    5 πολυεθνικά finger foods για όλες τις περιστάσεις

    Ήρθε ο καιρός να αφήσετε στην άκρη το savoirvivre που προστάζει στο τραπέζι βαριά κουταλομαχαιροπίρουνα και να παίξετε τις γεύσεις στα δάχτυλά σας. Δοκιμάστε αυτές τις πολυεθνικές γεύσεις και ταξιδέψτε τους καλεσμένους σας.
  5. Πόση αγάπη χωράει σε ένα τάπερ;

    Πόση αγάπη χωράει σε ένα τάπερ;

    Ένας οδηγός «φαγητομεταφοράς» από το COOZINA για τους νέους φοιτητές και τις μαμάδες τους. Για να τρώνε σπιτικά ακόμη κι όταν βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους.
  6. Πώς να οργανώσετε μια mini κουζίνα στο γραφείο σας

    Πώς να οργανώσετε μια mini κουζίνα στο γραφείο σας

    Οι ώρες που περνάμε καθημερινά στο χώρο εργασίας είναι πολλές και συνήθως δύσκολες και θα ήταν εξοντωτικό για τον οργανισμό μας, αν δεν παίρναμε ένα τουλάχιστον πλήρες-υγειινό γεύμα. Διαβάστε κάποιους έξυπνους τρόπους για να οργανώσετε μια mini κουζίνα στον εργασιακό σας χώρο και να βελτιώσετε σημαντικά την καθημερινή διατροφή σας.
  7. Κρύες σούπες: 5 συνταγές που θα σας κάνουν να τις βάλετε στο πρόγραμμά σας

    Κρύες σούπες: 5 συνταγές που θα σας κάνουν να τις βάλετε στο πρόγραμμά σας

    Το COOZINA σας παρουσιάζει 5 κρύες σούπες, με χρόνο προετοιμασίας 15’ έκαστη.  Ώστε να νιώθετε πανάλαφροι, γεμάτοι ευεξία χωρίς να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο στην κουζίνα και να στερείστε τις εξωτερικές σας δραστηριότητες!
  8. Τροφή για σκέψη: τα super foods που τονώνουν και προστατεύουν την πνευματική μας λειτουργία

    Τροφή για σκέψη: τα super foods που τονώνουν και προστατεύουν την πνευματική μας λειτουργία

    Σύμφωνα με μια θεωρία, χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας. Αφού δεν τον αξιοποιούμε στο έπακρο λοιπόν, ας φροντίσουμε για την ευεξία και τη σωστή λειτουργία του. Ακολουθεί ένας διατροφικός οδηγός για «υγιή μυαλά».
  9. 15 μυστικά για τον καφέ για τους λάτρεις του που θέλουν να τα ξέρουν όλα

    15 μυστικά για τον καφέ για τους λάτρεις του που θέλουν να τα ξέρουν όλα

    Στο COOZINA συγκεντρώσαμε άγνωστες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για εσάς που είστε λάτρεις του καφέ, του δημοφιλέστερου ροφήματος ολόκληρου του πλανήτη, και δη των Ελλήνων που καταναλώνουμε ετησίως 23.000 τόνους.
Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.