Έξυπνα μαγειρικά τρικ για νόστιμα λαδερά, για χαρούμενα και υγιή παιδιά, χωρίς να χρειαστεί να μαγειρέψετε ξανά ξεχωριστό φαγητό ή να καταλήξει στον κάδο των αχρήστων. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεστε αυστηροί, απλά παίξτε έξυπνα μαζί τους.
Διαβάστε τους χρυσούς κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε για την παρασκευή άριστης ποιότητας ζύμης, γνωρίστε τα βασικά της είδη, τις πρώτες ύλες, καθώς και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για τέλειο αποτέλεσμα.
Ήρθε ο καιρός να ξεχάσετε όσα ξέρατε για τα κλασικά ποτά της πατρίδας μας καθώς όλο και περισσότεροι ταλαντούχοι bartenders (και όχι μόνο )από όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν τη μοναδικότητα τους και τα εμπιστεύονται για να δημιουργήσουν ευφάνταστα ποτά για όλα τα γούστα!
Ήρθε ο καιρός να αφήσετε στην άκρη το savoirvivre που προστάζει στο τραπέζι βαριά κουταλομαχαιροπίρουνα και να παίξετε τις γεύσεις στα δάχτυλά σας. Δοκιμάστε αυτές τις πολυεθνικές γεύσεις και ταξιδέψτε τους καλεσμένους σας.
Ένας οδηγός «φαγητομεταφοράς» από το COOZINA για τους νέους φοιτητές και τις μαμάδες τους. Για να τρώνε σπιτικά ακόμη κι όταν βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους.
Οι ώρες που περνάμε καθημερινά στο χώρο εργασίας είναι πολλές και συνήθως δύσκολες και θα ήταν εξοντωτικό για τον οργανισμό μας, αν δεν παίρναμε ένα τουλάχιστον πλήρες-υγειινό γεύμα. Διαβάστε κάποιους έξυπνους τρόπους για να οργανώσετε μια mini κουζίνα στον εργασιακό σας χώρο και να βελτιώσετε σημαντικά την καθημερινή διατροφή σας.
Το COOZINA σας παρουσιάζει 5 κρύες σούπες, με χρόνο προετοιμασίας 15’ έκαστη. Ώστε να νιώθετε πανάλαφροι, γεμάτοι ευεξία χωρίς να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο στην κουζίνα και να στερείστε τις εξωτερικές σας δραστηριότητες!
Σύμφωνα με μια θεωρία, χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας. Αφού δεν τον αξιοποιούμε στο έπακρο λοιπόν, ας φροντίσουμε για την ευεξία και τη σωστή λειτουργία του. Ακολουθεί ένας διατροφικός οδηγός για «υγιή μυαλά».
Στο COOZINA συγκεντρώσαμε άγνωστες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για εσάς που είστε λάτρεις του καφέ, του δημοφιλέστερου ροφήματος ολόκληρου του πλανήτη, και δη των Ελλήνων που καταναλώνουμε ετησίως 23.000 τόνους.