Monthly Archives: Οκτώβριος 2022
-
Κάποιοι παράγοντες κάνουν ένα ελαιόλαδο να διαφέρει από κάποιο άλλο σε χρώμα, άρωμα και γεύση. Το ελαιόλαδο είναι συνώνυμο της ποιοτικής μαγειρικής σε παγκόσμιο επίπεδο, ωστόσο δεν έχει πάντα υψηλή ποιοτική αξία. Επίσης, ο τρόπος αποθήκευσης επηρεάζει την ποιότητά του.
Μάθε πως να ξεχωρίζεις το καλό ελαιόλαδο
-
Τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια αποτελούν δύο φρούτα που αρκετές φορές υποτιμούμε εξαιτίας της εκτενούς καλλιέργειάς τους στη χώρα μας. Περιέχουν πλούσιες πηγές βιταμίνης C, και όχι μόνο. Ας μάθουμε την ιστορία τους συν δύο συνταγές, μια γλυκιά και μια αλμυρή!
-
Η ελιά είναι το τρόφιμο που βρίσκεται σε κάθε τράπεζι καθώς ταιριάζει σε όλα τα γεύματα και μπορεί να συντηρηθεί για μεγάλο διάστημα. Μετά τη συγκομιδή της ελιάς η διαδικασία συνεχίζεται με τον καθαρισμό, το ξεπίκρισμα και τη συντήρηση τους σε άλμη. Μαθαίνουμε τη διαδικασία, βήμα προς βήμα.