Monthly Archives: Απρίλιος 2018

  1. Outdoorchef σημαίνει...Barbecue κουλτούρα!

    Outdoorchef σημαίνει...Barbecue κουλτούρα!

    Το COOZINA καλωσορίζει με υπερηφάνεια τις ψησταριές Outdoorchef! Με την ολοκληρωμένη γκάμα ψησταριών υγραερίου, κάρβουνου και ρεύματος, η Outdoorchef σίγουρα θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της Barbecue κουλτούρας!

  2. Βάφουμε μοναδικά πασχαλινά αυγά, με φυσικά χρώματα!

    Βάφουμε μοναδικά πασχαλινά αυγά, με φυσικά χρώματα!

    Η κουζίνα μας είναι γεμάτη με φυσικές μπογιές. Απλές τροφές που μπορούν να μεταμορφώσουν απλά αυγά σε υπέροχα χρωματιστά Πασχαλινά στολίδια. Ειδικά τα παιδιά θα λατρέψουν το παιχνίδι με τα χρώματα και θα γίνουν ακόμη πιο δημιουργικά – φτάνει να τα αφήσουμε να πειραματιστούν με τα υλικά που διαθέτουμε.
  3. Πασχαλινά ήθη και έθιμα από όλη την Ελλάδα

    Πασχαλινά ήθη και έθιμα από όλη την Ελλάδα

    Η Μεγάλη εβδομάδα βρίσκεται προ των πυλών, κάθε χρονιά κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, μοναδικά παραδοσιακά έθιμα λαμβάνουν χώρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσδίδοντας μια μαγική αίσθηση στην ανοιξιάτικη γιορτή. Ας γνωρίσουμε παραδόσεις, που η προέλευσή τους, χάνεται στα βάθη των αιώνων και απαντώνται μόνο στη χώρα μας.

  4. 10+1 Φαγητά του Πάσχα από όλο τον κόσμο

    10+1 Φαγητά του Πάσχα από όλο τον κόσμο

    Κάθε μεγάλη γιορτή είναι συνδεδεμένη με τις γαστρονομικές παραδόσεις. Έτσι το άγιο Πάσχα δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση. Εκτός από τα κλασικά εδέσματα, αυγά, ψωμιά, αρνί και λαχανικά μάθαμε και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες παραδόσεις όπως η Πράσινη Τρίτη στη Γερμανία και το θρύλο γύρω από τα καυτά βρετανικά σταυρόψωμα.
Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.