Monthly Archives: Μάρτιος 2021
-
Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε ένα κρεοπωλείο, σε μια αγορά τροφίμων ή σ' ένα τραπέζι, έχοντας πολλές απορίες για τα είδη κρεάτων και κυρίως ποια είναι η κατάλληλη συνταγή για κάθε κρέας.
Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε ένα συνοπτικό οδηγό κρεάτων, για να μπορείτε να ξεχωρίσετε τις διαφορές τους και να μάθετε τα θρεπτικά οφέλη και την προέλευση κάθε είδους κρέατος που έχεις στο πιάτο σου.
-
02 Μάρτιος, 2021
Οι 5 πιο διάσημοι τρόποι κοπής λαχανικών και τα πιο γνωστά εργαλεία.
Σε ένα εστιατόριο τα πιάτα πρέπει να είναι καλομαγειρεμένα και νόστιμα. Oι πρώτες ύλες και οι τεχνικές είναι αυτές που συμμετέχουν στην επίτευξη αυτού του στόχου. Στο τέλος όμως, η όμορφη παρουσίαση είναι το στοιχείο που θα κάνει ένα πιάτο ακαταμάχητο. -
Wok είναι το βασικό σκεύος μαγειρικής στην Κίνα και όχι μόνο! Σε όλη την Ασία χρησιμοποιείται για την καθημερινή προετοιμασία του φαγητού. Η ονομασία του αλλάζει από χώρα σε χώρα, όπως και το υλικό κατασκευής του.