Monthly Archives: Απρίλιος 2017

  1. To COOZINA πιστοποιείται με το GRECA Trustmark

    To COOZINA πιστοποιείται με το GRECA Trustmark

    Ένα από τα πρώτα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα που κερδίζουν τη διάκριση, από τον πλέον αρμόδιο φορέα, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, σε συνεργασία με το ELTRUN, το μοναδικό θεσμοθετημένο Ερευνητικό Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα,
  2. Γνωρίστε τα νέα μαγνητικά προστατευτικά μαχαιριών της Bisbell και αποκτήστε το δικό σας δωρεάν!

    Γνωρίστε τα νέα μαγνητικά προστατευτικά μαχαιριών της Bisbell και αποκτήστε το δικό σας δωρεάν!

    Γιατί να αφήνετε τα μαχαίρια σας εκτεθειμένα με κίνδυνο να γίνει ζημιά στη λάμα τους ή κάποιος τραυματισμός; Τα μαγνητικα προστατευτικά της Bisbell είναι πολύ πρακτικά και μπορείτε να τα αποκτήσετε ακόμα και δωρεάν!

  3. Καλό Πάσχα, με συνταγές για μοναδικές γλυκές δημιουργίες!

    Καλό Πάσχα, με συνταγές για μοναδικές γλυκές δημιουργίες!

    Μετά από νηστεία, είτε κράτησε σαράντα μέρες είτε μια εβδομάδα είτε μια μέρα, δικαιούμαστε μια γλυκιά επιβράβευση. Υπάρχει άραγε καλύτερη από κάποιο παραδοσιακό πασχαλινό γλυκό; Πόσο μάλλον όταν το έχουμε φτιάξει εμείς οι ίδιοι με τα χέρια μας, με σπιτικά υλικά. Σας χαρίζουμε τις συνταγές και σας ευχόμαστε καλή Ανάσταση!
  4. Μαγείρεμα στη γάστρα: Oι πιο δημοφιλείς συνταγές!

    Μαγείρεμα στη γάστρα: Oι πιο δημοφιλείς συνταγές!

    Γάστρα, ένα σκεύος που αν χρησιμοποιηθεί σωστά αναδεικνύει γεύση και άρωμα στο μέγιστο. Το μυστικό, βρίσκεται στο αργό μαγείρεμα που μετατρέπει κάθε υλικό σε «λουκούμι», έτσι ακόμα κι αν ξεχάσουμε το φαγητό στο φούρνο, δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος ανησυχίας. Ακολουθούν συνταγές για γάστρα που έχουν γράψει μαγειρική ιστορία.

  5. Μοναδικές συμβουλές για το πώς να διαλέξετε και να σουβλίσετε το αρνί του Πάσχα!

    Μοναδικές συμβουλές για το πώς να διαλέξετε και να σουβλίσετε το αρνί του Πάσχα!

    Το σούβλισμα του οβελία έχει τις ρίζες του στα ομηρικά χρόνια και κρατεί καλά ακόμη και σήμερα. Η παράδοση διδάσκεται από γενιά σε γενιά. Ωστόσο τίποτα δεν είναι αυτονόητο γι' αυτό συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο το σωστό τρόπο επιλογής - αγοράς αρνιού καθώς και τη βήμα προς βήμα προετοιμασία του.

  6. Πώς να φτιάξετε & να παρουσιάσετε ένα έθνικ πιάτο: H επαγγελματίας Μαρία Κουσίδη συμβουλεύει!

    Πώς να φτιάξετε & να παρουσιάσετε ένα έθνικ πιάτο: H επαγγελματίας Μαρία Κουσίδη συμβουλεύει!

    Ζητήσαμε από μια επαγγελματία του χώρου της γαστρονομίας να επιμεληθεί το food styling κάποιων πολύ δημοφιλών ethnic συνταγών. Με την ευκαιρία, μας έδωσε πολύ χρήσιμες συμβουλές παρουσίασης εδεσμάτων που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να κλέψετε τις εντυπώσεις στο επόμενο γιορτινό και μη τραπέζι. Όλα τα μυστικά στο άρθρο που ακολουθεί.

  7. Vulkanus: Η καινοτομία στο ακόνισμα. 10 συχνές ερωτήσεις για τη χρήση του!

    Vulkanus: Η καινοτομία στο ακόνισμα. 10 συχνές ερωτήσεις για τη χρήση του!

    Τα ακονιστήρια της Vulkanus αποτελούν σύγχρονα, μοναδικά εργαλεία με καινοτόμο σχεδιασμό, που μπορούν να ικανοποιήσουν ακομα και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Μάθετε για τη χρήση τους μέσα απο 10 συχνές ερωτήσεις!

Copyright © 2024 www.coozina.gr - All rights reserved.