Αγοράστε στολή σεφ και μπείτε στην κλήρωση για ένα σετ ιαπωνικά μαχαίρια Tojiro-Pro αξίας 300€

Στο COOZINA θα βρείτε εκατοντάδες κωδικούς σε σακάκια, παντελόνια, ποδιές, παπούτσια, καπέλα και αξεσούαρ ρουχισμού για επαγγελματίες μάγειρες. Προίόντα υψηλής ποιότητας και εργονομίας τα οποία σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη στην κουζίνα.

Αγοράζοντας τη στολή σας (συγκεκριμένα τουλάχιστον ένα σακάκι ή ένα παντελόνι) από το COOZINA μπαίνετε αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση για ένα σετ από τα ιαπωνικά μαχαίρια Tojiro-Pro DP Cobalt.συνολική αξίας 300€!

To σετ αποτελείται από:

Μαχαίρι γενικής χρήσης 15 εκατ. μονοκόμματο με ανοξείδωτη λαβή Tojiro-Pro DP Cobalt

Μαχαίρι carving 21 εκατ. μονοκόμματο με ανοξείδωτη λαβή Tojiro-Pro DP Cobalt

Μαχαίρι Santoku 17 εκατ. μονοκόμματο με ανοξείδωτη λαβή Tojiro-Pro DP Cobalt

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη σελίδα του COOZINA στο facebook.

Tojiro

Η γιαπωνέζικη παράδοση στην κατασκευή μαχαιριών πηγαίνει πάρα πολλά χρόνια πίσω, αντλώντας στις τεχνικές που τελειοποίησαν την παρασκευή μαχαιριών σαμουράι. Σήμερα, η παράδοση παντρεύεται αρμονικά με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές δημιουργίας κραμμάτων μετάλλων και κατασκευής μαχαιριών. Ο Tojiro είναι ανάμεσα στους πέντε μεγαλύτερους γιαπωνέζους κατασκευαστές μαχαιριών μαγειρικής, και συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την αυθεντική γιαπωνέζικη παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία.