Το πλοίο έφτασε στο λιμάνι. Τι νέο φέρνει στο COOZINA;

To MOL DOMINANCE αναχώρησε για τον Πειραιά από το Τόκυο στις 6 Φεβρουαρίου 2015

Κάθε φορά που κάνουμε μια νέα εισαγωγή, ο ενθουσιασμός περισσεύει. Όλο το team του COOZINA περιμένει με ανυπομονησία το φορτηγό, να ξεφορτώσουμε, να ελέγξουμε το εμπόρευμα, να μπουν τα πράγματα στα ράφια που τους έχουμε ετοιμάσει, και βεβαίως να ενεργοποιηθούν τα νέα προϊόντα στο site.

Αυτή η φορά όμως δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Και όχι μόνο γιατί τα πράγματα αυτή τη φορά έρχονται με πλοίο. Η έρευνα είχε ουσιαστικά ξεκινήσει πριν χρόνια, η τελική επιλογή έγινε τον Δεκέμβρη και το πλοίο αναχώρησε από την Ιαπωνία πριν ενάμιση μήνα. Πρόκειται για πολύ ξεχωριστά προϊόντα που μας έχουν ενθουσιάσει και που τα περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία.

Ένα νέο όνομα, λοιπόν, από τη μακρινή Ιαπωνία θα προστεθεί πολύ σύντομα στους ηλεκτρονικούς πάγκους του COOZINA. Ένα brand αγαπημένο απο επαγγελματίες και ερασιτεχνες μάγειρες σε όλο τον κόσμο, το οποίο δεν μπορούσε να λείπει άλλο από την ελληνική αγορά.

Οι σεφ στην Ελλάδα εργάζονται στο υψηλότερο επίπεδο, αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας καθημερινά γαστρονομικές προκλήσεις. Στο COOZINA είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επιτέλους θα μπορούμε να τους προσφέρουμε και αυτό το μεγάλο όνομα της παγκόσμιας αγοράς.

Ποιό; Σε λίγες μέρες στις οθόνες σας!