Victorinox: παρουσίαση των μαχαιριών του φημισμένου εργοστασίου [video]

Γιατί να διαλέξεις Victorinox

Τα μαχαίρια Victorinox χαρακτηρίζονται από λάμα από ανοξείδωτο ατσάλι (inox) ιδανικής σύνθεσης για τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη διάρκεια της αιχμηρότητας, την εργονομία και την ευκολία συντήρησης. Η συνέπεια της τεχνοτροπίας, ο συνεχής έλεγχος ποιότητας και η εγγύηση ζωής σε οποιοδήποτε κατασκευαστικό ελάττωμα κάνουν την ποιότητα των μαχαιριών Victorinox να ξεχωρίζει.

Το εργοστάσιο διαθέτει μία πολύ μεγάλη γκάμα, προσφέροντας και ένα ξεχωριστό μαχαίρι για κάθε εργασία. Κάθε άνθρωπος όμως είναι διαφορετικός, και το πιο βαρύ ή το πιο ακριβό μαχαίρι μπορεί να μην είναι κατάλληλο για τη χρήση που το θέλετε. Γιατί να διαλέξετε Victorinox; Γιατί έχει άριστη σχέση ποιότητας και τιμής (value for money), μεγάλη ποικιλία και επιλογή σε διάφορα επίπεδα τιμών, ανάλογα το είδος της λαβής.

Διαλέγοντας το κατάλληλο μαχαίρι για εσένα

Όπως όλοι οι κορυφαίοι κατασκευαστές επαγγελματικών μαχαιριών, ο Victorinox διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικά μαχαίρια. Φυσικά, το μέγεθος και το σχήμα της λάμας είναι καθοριστικής σημασίας για το ποιά χρήση θα έχει.

Η λάμα Victorinox

Τα μαχαίρια Victorinox φημίζονται για τη λάμα τους. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιόττητας ατσάλι που είναι ελαφρύ αλλά και ανθεκτικό, ενώ και η συντήρησή του είναι πολύ εύκολη.

Διαλέγοντας ένα μαχαίρι Fibrox

Η λαβή Fibrox είναι η πρώτη επιλογή των επαγγελματιών. Είναι αντιολισθητική, παρέχοντας υψηλή ασφάλεια, ενώ είναι και ιδανικά εργονομικά σχεδιασμένη. Η σειρά Fibrox είναι διαθέσιμη σε δεκάδες διαφορετικούς τύπους και μεγέθη. Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, αν και είναι τόσο εύκολος ο καθαρισμός τους που συνιστάται ένα απλό πλύσιμο στο χέρι.

Διαλέγοντας ένα μαχαίρι Swiss Classic

Η λαβή Swiss Classic είναι πιο μικρή από τη Fibrox, με εργονομική σχεδίαση, και είναι ιδανική για οικιακή χρήση.

Διαλέγοντας ένα μαχαίρι Grand Maitre

Η premium σειρά του Victorinox, τα μαχαίρια Grand Maitre είναι σχεδιασμένα στην Ελβετία, σφυρηλατούνται στο χέρι στη Γερμανία και η παραγωγή τους ολοκληρώνεται πάλι στην Ελβετία. Η λαμα και η λαβή τους είναι τέλεια ισορροπημένα και βολεύουν κάθε μέγεθος χεριού.

Lifetime Guarantee

Όλα τα μαχαίρια και εργαλεία Victorinox κατασκευάζονται από πρώτης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και συνοδεύονται από εγγύηση ζωής για το υλικό και την τεχνική αρτιότητά τους. Ζημιές που προξενούνται από φυσιολογική φθορά, εσφαλμένη χρήση ή κακομεταχείριση δεν καλύπτονται από την εγγύηση αυτή.