Ιδέες για να δωρίσετε Gadgets για την πιο συγχρονη κουζίνα!

Χρονόμετρο - ρολόι κουζίνας διπλό, ψηφιακό 100 λεπτών


Όπως και να το κάνουμε ο χρόνος μέσα σε μια κουζίνα είναι πολύ σημαντικός, τόσο για τους χρόνους μαγειρέματος, όσο για να τον υπολογίζουμε σωστά ώστε να μπορούμε να συντονίσουμε σωστά όλες τις εργασίες που πρέπει να διεκπεραιωθούν. Ιδανικό δώρο για ανθρώπους που έχουν την τάση να ξεχνάνε το φαγητό στη φωτιά ή απλά είναι πολυάσχολοι.

Πολυκόφτης ηλεκτρικός 200W Fresh Express


Αυτή η μικροσκοπική συσκευή συνδυάζει τρεις διαφορετικές κοπές σε μια. Με αλλαγή κεφαλής μπορεί να κόψει σε φέτες, να τρίψει και να μετατρέψει σε σκόνη.  Έτσι μπορούμε, για παράδειγμα, να τρίψουμε τυρί απευθείας στο πιάτο, μέσα σε δευτερόλεπτα. Επιπλέον συναρμολογείται πανεύκολα, οι κεφαλές πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και μαζί με το καλώδιο αποθηκεύονται στη συσκευή.

Θερμόμετρο ψηφιακό οίνου


Για πραγματικούς οινόφιλους. Αυτό το ψηφιακό θερμόμετρο οίνου που έχει το σχήμα μπουκαλιού, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για κάθε λάτρη του κρασιού που επιθυμεί να το γεύεται στην κατάλληλη θερμοκρασία. Ανάλογα με το είδος του, κάθε κρασί θα πρέπει να βρίσκεται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία ώστε να αναδειχθούν τα αρώματα και οι βαθύτερες γευστικές του νότες. Αν μέχρι σήμερα απλά μάντευαν την θερμοκρασία, έφτασε η ώρα να την υπολογίζουν με ακρίβεια!

Μύλος πιπεριού με σκανδάλη


Ένα πολύ πρωτότυπο gadget που κάνει τον παραδοσιακό μύλο πιπεριού να μοιάζει βγαλμένο από την παλαιολιθική εποχή. Χωρίς το κουραστικό στριφογύρισμα που απαιτεί και τα δύο χέρια, τώρα μόνο με την πίεση της σκανδάλης έχουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι στο πιάτο μας -και με 5 χρόνια εγγύηση.

Ακονιστήρι μαχαιριών 2 επιπέδων με κεραμικές ράβδους κόκκινο

Ένα ακονιστήρι με πρωτοποριακό σχεδιασμό που διαθέτει δύο θέσεις για διαφορετικά επίπεδα ακονίσματος, με κεραμικές ράβδους που δεν καταστρέφουν την λεπίδα και την ακονίζουν ταυτόχρονα και από τις δύο πλευρές. Κερδίζει τις εντυπώσεις όχι μόνο για το φουτουριστικό του design, αλλά κυρίως για τις εξαιρετικές του επιδόσεις.

Ζυγαριά - χρονόμετρο προετοιμασίας καφέ ακριβείας V60


Η προετοιμασία καφέ και άλλων ζεστών ροφημάτων με την διαδικασία pour over έχει κατακτήσει τον πλανήτη, καθώς προσφέρει υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Βέβαια, για σωστό αποτέλεσμα απαιτεί ακρίβεια ως προς τον χρόνο ενστάλαξης. Για αυτό λοιπόν εφευρέθηκε η ζυγαριά χρονόμετρο η οποία εκτός από την βασική της λειτουργία που είναι να ζυγίζει με ακρίβεια γραμμάριου, μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια και τον χρόνο προετοιμασίας του αγαπημένου μας καφέ.

Ψησταριά κάρβουνου επιτραπέζια κόκκινη G340


Αυτό κι αν είναι gadget! Μια μοναδική επιτραπέζια ψησταριά που μας δίνει την δυνατότητα να ψήνουμε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας με κλειστά τα παράθυρα. Όλα αυτά χάριν στο μικροσκοπικό κάδο που διαθέτει στον οποίο τοποθετούνται τα κάρβουνα τα οποία παραμένουν αναμμένα με την βοήθεια ενός εξίσου μικροσκοπικού ανεμιστήρα που τροφοδοτείται με μπαταρίας. Κι όμως υπάρχει!

Συσκευή sous vide κλειστού τύπου 9 λτ Demi


Το μαγείρεμα του μέλλοντος λέγεται sous vide. Αυτή η μέθοδος στηρίζεται στην ακρίβεια της θερμοκρασίας και όχι στον χρόνο, με σκοπό την ανάδειξη της γεύσης της πρώτης ύλης, η οποία επίσης διατηρεί τα θρεπτικά της συστατικά και τους χυμούς της. Σήμερα έχει γίνει προσιτή και στις οικιακές κουζίνες, στους ερασιτέχνες μάγειρες που επιθυμούν να απολαμβάνουν τέλειο γευστικό αποτέλεσμα .

Δοχείο 4.5 λτ., αντλία, μύλος & μπάτης για μαρινάρισμα bbq σε κενό αέρος σετ 4 τμχ.


Άλλη μια μοναδική μέθοδος, αυτή τη φορά για συντήρηση και μαρινάρισμα. Η αντλία αφαιρεί τον αέρα μέσα από το δοχείο, έτσι εκτείνεται η διάρκεια ζωής του τροφίμου. Επιπλέον μαρινάρεται πολύ πιο γρήγορα καθώς το αεροστεγές κλείσιμο και η αρνητική πίεση που επικρατεί μέσα στο δοχείο βοηθά τα υλικά της μαρινάρας να εισχωρήσουν άμεσα στο εσωτερικό των υλικών που μαρινάρουμε. Μαζί με τον μπάτη και το μύλο αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο για ψήστες που δεν διαθέτουν πολύ χρόνο για προετοιμασία και αγαπούν τις καινοτομίες.

Φουρνάκι για πίτσα 1200W Pizza Party


Απίθανη συσκευή για τους λάτρεις της ιταλικής λιχουδιάς που θέλουν να απολαμβάνουν σπιτική πίτσα σε χρόνο ρεκόρ σε μόλις 5'. Έτσι θα απαλλαγούν από φούρνους και ταψιά, επιπλέον θα μπορούν να μεταφέρουν τη συσκευή για να ψήσουν πίτσα στο εξοχικό ή οπουδήποτε υπάρχει μια πρίζα. Επίσης το συγκεκριμένο φουρνάκι μπορεί να ψήσει κι άλλα αρτοπαρασκευάσματα.

Δείτε ακόμα περισσότερες προτάσεις με δώρα, και κάντε την κουζίνα των αγαπημένων σας, μοναδική!

#χριστουγεννα , #christmas