On budget προτάσεις για μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα

Οι παρούσες συνθήκες έχουν περιορίσει τις κινήσεις μας σε αρκετούς τομείς. Ωστόσο, μπορούμε ακόμα να κάνουμε μικρά δώρα που θα φωτίσουν τις γιορτές και θα ανεβάσουν τη διάθεση μας. Ιδού ιδέες για δώρα που θα γεμίσουν χαρά και πολλά χαμόγελα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Σύστημα παρασκευής παγωτού πράσινο Ice Cream Maker

Μικροί και μεγάλοι τρελαίνονται για σπιτικό παγωτό! Αρκετοί θα έχουν αναρωτηθεί αν υπάρχει τρόπος να απολαμβάνουν σπιτικό παγωτό το οποίο θα μπορούν να παρασκευάσουν γρήγορα και εύκολα. Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερο δώρο για τους λάτρεις του παγωτού από το σύστημα παρασκευής παγωτού; Γλυκιά παγωμένη απόλαυση, σε μόλις 10΄. 

 

Φιάλη για ποτά 1 λτ. Selecta

 

Η ατμόσφαιρα και η αισθητική αποτελούν βασικά συστατικά για την ολοκλήρωση κάθε απόλαυσης. Η επιλογή της κατάλληλης φιάλης αναδεικνύει τις γευστικές ιδιότητες του ποτού και χαρίζει αίσθηση πολυτέλειας.  

Βάση για μπουκάλια 6 θέσεων 30x17.5x26.7 εκατ.

Η παλαίωση των κόκκινων κρασιών επιτυγχάνεται καλύτερα όταν αυτά βρίσκονται σε οριζόντια θέση και ο φελλός διατηρεί την υγρασία τους. Επίσης, η κομψή μεταλλική βάση μπορεί να αποτελέσει ένα έξυπνο και κομψό τρόπο αποθήκευσης κρασιών. 


Κούπες 350 ml διάφορα σχέδια σετ 4 τμχ.

Πολύχρωμες κούπες που φτιάχνουν το κέφι, για να γεμίζει η καθημερινή απόλαυση των ροφημάτων μας με χρώματα.    


Αποφλοιωτής 3 σε 1 κόκκινος 13 εκατ. Tri-peeler

Ο αποφλοιωτής αποτελεί ένα από τα βασικότερα εργαλεία για κάθε κουζίνα. Ειδικά, η δυνατότητα επιλογής διαφορετικής λεπίδας βοηθά στην πιο εύκολη απομάκρυνση διαφορετικών τύπων φλούδας.


Δοχείο για αλάτι κεραμικό και ξύλινο κουτάλι

Το κεραμικό δοχείο απορροφά την υγρασία και διατηρεί το αλάτι ξηρό και σε άριστη κατάσταση. Ιδανικό για χρήση στην κουζίνα κατά το μαγείρεμα ή στο τραπέζι για καρυκεύματα. 


Απολεπιστής ψαριού από χυτό αλουμίνιο

Το καθάρισμα των ψαριών δεν είναι η αγαπημένη ασχολία για πολλούς. Ίσως, ένας παιχνιδιάρικος απολεπιστής σε σχήμα ψαριού κάνει πιο διασκεδαστική την όλη διαδικασία. Κατασκευασμένος από αλουμίνιο, ένα πανάλαφρο υλικό που είναι ιδανικό για εργασίες ακριβείας.   


Ζυγαριά ακριβείας ψηφιακή 1 kg - 0.1 g

Σε πολλές παρασκευές, οι πρώτες ύλες χρειάζονται να ζυγίζονται ώστε να μπορέσουμε να εκτελέσουμε με ακρίβεια την εκάστοτε συνταγή και να έχουμε ένα πετυχημένο αποτέλεσμα. Η mini ζυγαριά ακριβείας είναι ιδανική για μπαχαρικά, υλικά μοριακής κουζίνας και για να μην μας ξεφεύγει γραμμάριο!


Φλόγιστρο μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής επαγγελματικό

Ιδανικό για καραμελοποίηση ζάχαρης, για κρεμ μπρουλέ, τσιγάρισμα λαχανικών και κρέατος. Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται να προμηθευτούν εργαλεία που καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Διαθέτει κλείδωμα ασφαλείας, για να αποφεύγονται τα ατυχήματα στην κουζίνα. 


Θερμόμετρο ακίδας ψηφιακό επαγγελματικό -50 έως +200°C αδιάβροχο με θήκη

Οι κρεατοφάγοι θα εκτιμήσουν πολύ το εν λόγω θερμόμετρο μαγειρικής. Με ακίδα που εξασφαλίζει μετρήσεις θερμοκρασίας με ακρίβεια. Μέσα σε μόλις 6-8 δευτερόλεπτα έχουμε την ένδειξη θερμοκρασίας, με εύρος υπολογισμού από από -50 έως +200°C . Αδιάβροχο και με θήκη φύλαξης και υπόσχεται υψηλές επιδόσεις μακράς διαρκείας. Επιπλέον, ο καθαρισμός του είναι παιχνίδι, καθώς μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων.


Καφετιέρα pour over σετ με κανάτα γυάλινη 600ml και φίλτρα V60

Η V60 είναι μία ξεχωριστή καφετιέρα για τους πραγματικούς φίλους του καφέ. Ο μοναδικός της σχεδιασμός μπορεί να μας εξασφαλίσει την παρασκευή εξαιρετικού καφέ. Το κωνικό της σχήμα, το μέγεθος της τρύπας και οι σπειροειδείς της πλευρές επιτρέπουν στο νερό να έρχεται ομοιόμορφα σε επαφή με όλους τους κόκκους του καφέ.Έτσι, έχουμε καφέ με ισορροπημένη γεύση και γεμάτο άρωμα. 


Wok βαρέως τύπου από ανθρακούχο χάλυβα 30 εκατ.

Η ασιατική κουζίνα έχει αγαπηθεί από ένα μεγάλο κοινό. Το wok αποτελεί ένα από τα βασικότερα σκεύη για την προετοιμασία ασιατικών πιάτων. Ειδικά για παρασκευές stir fried όπου η διάχυση της θερμοκρασίας πρέπει να γίνετε άμεσα και ομοιόμορφα. Ο ανθρακούχος χάλυβας αποτελεί ιδανικό υλικό που με τη σωστή συντήρηση, η διάρκεια ζωής του είναι πολύ μεγάλη. Αποτελεί ένα πολύ καλό δώρο που θα κρατήσει για χρόνια και σίγουρα θα εκτιμηθεί αρκετά.


Ακονιστήρι - μασάτι τσέπης

Ένα δώρο που θα εντυπωσίαζε ακόμα κι επαγγελματίες. Ένα μασάτι που χωράει στην τσέπη ενός σακακιού, μπορεί πολύ εύκολα να μεταφερθεί οπουδήποτε. Σωτήρια επιλογή για λάτρεις του camping και της  υπαίθριας μαγειρικής, καθώς θα είμαστε σε θέση να ελαφρύνουμε το φορτίο του εξοπλισμού που μεταφέρουμε. 


Καφετιέρα espresso πορσελάνης μαύρη 4 φλιτζάνια Porcellana

Μια κλασική καφετιέρα espresso ιταλικού τύπου, εξελιγμένη, με μοντέρνο σχεδιασμό και μια κανάτα από πορσελάνη. Η εμαγιέ βάση αλουμινίου επιτρέπει την ασφαλή προετοιμασία καφέ εσπρέσο. Η πρωτοτυπία της εν λόγω μηχανής του καφέ βρίσκεται στην ύπαρξη της πορσελάνινης κανάτας που είναι αποσπώμενη και μας επιτρέπει να σερβίρουμε απευθείας τον καφέ .


Ποδιά μαύρη με τσέπες και σχέδιο

Η καθαριότητα είναι μια βασική αρετή για όσους αγαπούν τη μαγειρική. Φυσικά, η καθαριότητα δεν περιορίζεται μόνο στην ίδια την κουζίνα αλλά και στα ρούχα μας. Χωρίς ποδιά είναι βέβαιο πως ένας λεκές θα έρθει σύντομα να «διακοσμήσει» τα ρούχα μας. Έτσι, η ποδιά ως δώρο, θα θεωρηθεί σίγουρα πετυχημένο .

Αυτές ήταν μόνο κάποιες επιλογές, μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων για δώρα τα οποία μπορεί κάποιος να ανακαλύψει στο COOZINA.

Σας ευχόμαστε Καλές γιορτές με υγεία, χαρά και ευτυχία!


#χριστουγεννιάτικα , #christmas