Το COOZINA κοντά στον επαγγελματία!

Premium μαχαίρια μαγειρικής

Ξεκινάμε από τα βασικά, ένα καλό μαχαίρι αποτελεί ίσως το πιο πολύτιμο εργαλείο για εναν επαγγελματία. Στο COOZINA φροντίζουμε πάντα να ενημερώνουμε τη γκάμα μας με νέες σειρές απο καταξιωμένες εταιρίες του χώρου έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας όσον αφορά στα μαχαίρια. Στην κατηγορία μαχαίρια μαγειρικής μπορείτε να βρείτε premium ευρωπαϊκά αλλά και ιαπωνικά μαχαίρια παντός τύπου, για κάθε εργασία που ένας επαγγελματίας θα κληθεί να πραγματοποιήσει καθως και ό,τι άλλο χρειάζεστε για τη συντήρηση, τη μεταφορά και φυσικά το ακόνισμα τους. Όσο για τα κλασσικά μαχαίρια σεφ, μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ!

Είδη ρουχισμού (ένδυση)

Ένας πραγματικός επαγγελματίας μάγειρας, πρέπει να φαίνεται. Γι' αυτό και στο COOZINA φροντίζουμε να σας παρέχουμε είδη ρουχισμού που καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες όσον αφορά στην ασφάλεια αλλά και διάφορα σχέδια, χρώματα & υφάσματα για να έχετε το επαγγελματικό στυλ που θέλετε. Μπορείτε να βρείτε σακάκια απο διάσημους και αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού και φυσικά παντελόνια αλλά και ποδιές και άλλα είδη ένδυσης για να τα συνδιάσετε και να δημιουργήσετε το δικό σας, μοναδικό επαγγελματικό στυλ!

Παπούτσια

Η ορθοστασία είναι δυστυχώς κάτι που ο επαγγελματίας της εστίασης πρέπει να αντιμετωπίσει καθημερινά είτε πρόκειται για μάγειρα, ή για κάποιον επαγγελματία του service. Αυτό μας οδηγεί στην έρευνα και την εύρεση των κατάλληλων υποδημάτων για εσάς με τις απαιτούμενες προδιαγραφές για να έχετε τόσο την ασφάλεια, όσο και την άνεση την οποία χρειάζεστε για την καλύτερη απόδοση σας στο χώρο εργασίας σας!

Εργαλεία μαγειρικής

Καθένα απο τα εργαλεία μαγειρικής, έχει και το σκοπό του και είναι απαραίτητο για συγκεκριμένες εργασίες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Στο COOZINA έχουμε φροντίσει να υπάρχουν συλλογές εργαλείων με διάφορα εργαλεία μαγειρικής για τους επαγγελματίες και όχι μόνο! Επίσης για εξειδικευμένες εργασίες καλό θα ήταν να ψάξετε στα ειδικά εργαλεία.

Σκεύη μαγειρικής

Η μαγειρική πολλές φορές κρίνεται στο ψήσιμο. Στο COOZINA έχουμε προνοήσει γι'αυτό και σας εξοπλίζουμε με επαγγελματικά σκεύη μαγειρικής έτσι ώστε να επιτυγχάνετε κάθε φορά το καλύτερο αποτέλεσμα. Στα σκεύη μαγειρικής θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα απο τηγάνια & κατσαρόλες, ειδικά σκεύη και πολλά άλλα είδη. Σίγουρα πρόκειται για μία απο τις σελίδες του site μας που αποτελούν "must" για τους επαγγελματίες!