22 Best Seller προϊόντα που αγαπήθηκαν από όλους εσάς

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και ειδικά κατά την διάρκεια των εορτών λαμβάνουμε τις παραγγελιές σας και αποστέλλουμε δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτά τα Χριστούγεννα επιλέγουμε προϊόντα που κέρδισαν την προτίμηση σας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και συνεχίζουμε!

Θερμόμετρο ακίδας ψηφιακό επαγγελματικό -50 έως +200°C αδιάβροχο με θήκη

Κάθε μάγειρας - είτε επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης – που επιθυμεί ψήσιμο ακριβείας χρειάζεται ένα θερμόμετρο ακίδας. Η λεπτή ακίδα που διαθέτει βυθίζεται εύκολα μέσα στην πρώτη ύλη που θέλουμε να θερμομετρήσουμε και σε δευτερόλεπτα έχουμε την ακριβή ένδειξη της θερμοκρασίας.

Ζυγαριά ηλεκτρονική από μπαμπού 5 κιλών

Για ζαχαροπλαστική ή για τη διαδικασία παρασκευής καφέ. Η ηλεκτρονική ζυγαριά μας επιτρέπει να μετράμε υλικά σε επίπεδο γραμμαρίου. Η μπαμπού επένδυση δίνει μια πολύ κομψή νότα σε αυτή την πολύ χρήσιμη συσκευή.

Βιβλίο: Molecular 50 Course Meal (Αγγλική έκδοση)

 

Tο διάβασμα ανοίγει νέους ορίζοντες, το ίδιο ισχύει και στην γαστρονομική δημιουργία. Η εν λόγω έκδοση είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τη μοριακή γαστρονομία. Μέσα από 176 σελίδες και 50 εντυπωσιακές συνταγές εξελίσσουμε τις ικανότητές μας και μαθαίνουμε τεχνικές, όπως η βαθιά κατάψυξη και η αντίστροφη σφαιροποίηση. Έτσι μπορούμε, για παράδειγμα, να κάνουμε αποδομημένο ριζότο αχιβάδας, sushi πεπόνι τυλιγμένο με ζαμπόν και πολλά άλλα.

Εργαλεία παρασκευής sushi χειροποίητα σετ 4 τμχ.

 

Για λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας και του υγιεινού τρόπου ζωής. Η παρασκευή sushi μπορεί να γίνει μια πολύ παιχνιδιάρικη διαδικασία για μικρούς και μεγάλους. Το ξύλο είναι ιδανικό υλικό για την εν λόγω εργασία. Με τα εργαλεία μπορούμε να παρασκευάσουμε sushi σε σχήμα κύβου ή σαν ρολό όπως το κλασικό maki sushi.

Μαντολίνο ρυθμιζόμενο με 5 λεπίδες

 

Μια πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν να εξοικονομούν χρόνο και χώρο. Αντί να κόβουν κάθε υλικό με το μαχαίρι, το μαντολίνο αλλάζει λεπίδες, που ρυθμίζονται για ομοιόμορφο πάχος. Περιλαμβάνει 5 λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και όταν δεν το χρησιμοποιούμε διπλώνεται κι αποθηκεύεται.

Σακάκι σεφ μαύρο με φερμουάρ 100% microfiber Rian

 

Το σακάκι αυτό το λάτρεψαν οι σεφ για την άνεσή του και την ευκολία που προσφέρει το φερμουάρ του. Το ύφασμα που είναι από μικροίνες αφήνει το ρούχο να αναπνέει καθώς είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ. Επίσης, η ειδική σύνθεση στην πλάτη επιτρέπει τον αερισμό και έτσι ο επαγγελματίας που κινείται διαρκώς δεν νιώθει να ασφυκτικά, ιδρώνοντας μέσα στο σακάκι του.

Ποδιά ολόσωμη ρυθμιζόμενη μαύρη τζην 100% βαμβάκι Freddie Black

 

Το τζιν είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό που, ωστόσο, χαρίζει άνεση στην καθημερινότητά μας. Το ίδιο ισχύει και με την τζιν ποδιά, μας προστατεύει από ατυχήματα και χαρίζει ελευθερία κινήσεων. Επίσης, ο ρυθμιζόμενος λαιμός δίνει κομψή εφαρμογή.

Συσκευή sous vide με WiFi 1200 W Imersa Elite

 

Η γαλλική μαγειρική τεχνική sous vide είναι ένας πολύ υγιεινός τρόπος προετοιμασίας που διατηρεί τις πρώτες ύλες ζουμερές, γεμάτες γεύση. Η εν λόγω συσκευή έχει μια καινοτομία καθώς δεν χρειάζεται συγκεκριμένο σκεύος αλλά μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιουδήποτε μεγέθους δοχείο ή κατσαρόλα. Είναι αναδιπλούμενη, με πίνακα ελέγχους αφής, καταχωρεί στη μνήμη του θερμοκρασία και υπολειπόμενο χρόνο σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας και συνδέεται με WiFi για ακόμη πιο εύκολη χρήση.

Ειδικό σκεύος για αργό μαγείρεμα (slow-cooker) 3.5 λτ. 160W Cook at Home

Ένα σκεύος πολυεργαλείο, μαγειρεύει παραδοσιακά φαγητά με νοστιμιά που θα ζήλευε και η καλύτερη γάστρα. Εκτός από το αργό μαγείρεμα, διαθέτει επιλογή και γρήγορο μαγείρεμα. Επίσης το αποσπώμενο δοχείο μαγειρέματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας σε εστία ή γκάζι.

Πολυκόπτης 500W άσπρος Multi Masterchop

 

Κουζίνα χωρίς multi , μάγειρας χωρίς μαχαίρι. Η συσκευή που έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές. Διαθέτει τέσσερις λεπίδες που σημαίνει πως κόβει πολύ γρήγορα και σε επίπεδο λεπτομέρειας πάρα πολλά υλικά αλλά και να παρασκευάζει σάλτσες, μαγιονέζα και παιδικές τροφές. Επίσης διαθέτει διπλό σύστημα ασφάλειας για την ασφάλεια των παιδιών.

Στυπτήριο 25W Ultra Compact

 

Τι πιο θρεπτικό από φρεσκοστυμμένο χυμό, είτε είναι πορτοκάλι, λεμόνι είτε μανταρίνι και γκρέιπφρουτ. Μπορούμε να έχουμε το χυμό μας μέσα σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να έχουμε ένα χάος να καθαρίσουμε στη συνέχεια.

Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. από δαμασκηνό ατσάλι με λαβή καστανιάς Shippu Black

 

Ένα υπέρ ανθεκτικό μαχαίρι για επαγγελματίες και συλλέκτες μαχαιριών. Η μακρά παράδοση της ιαπωνικής μαχαιροποιίας βρίσκει την έκφραση της μέσα από αυτό το μαχαίρι κόσμημα. Με λάμα που διαθέτει 63 στρώσεις από δαμασκηνό ανοξείδωτο ατσάλι και πυρήνα από VG10 η σκληρότητα και η αντοχή  είναι δεδομένη. Λαβή από ξύλο καρυδιάς που προσδίδει κομψότητα κι εργονομία στον χειρισμό.

Ακονιστήρι ηλέκτρικό 3 σταδίων Trizor XV Platinum

 

Αυτό το gadget χρειάζεται μόνο μόνο ένα λεπτό για να ακονίσει την πρώτη φορά τα μαχαίρια μας και μόνο 10 δευτερόλεπτα την επόμενη φορά. Οι λειαντήρες του διαθέτουν διαμαντένια επίστρωση που σημαίνει πως μπορούν να ακονίσουν τόσο ίσιες όσο οδοντωτές λάμες.

Αποξηραντής τροφίμων 500W Atacama Cube

 

Ο φορητός αποξηραντής με τα έξι ράφια αποξήρανσης, είναι μια πολύ εύχρηστη συσκευή. Μπορούμε να αποξηράνουμε σε αυτόν, από φρούτα και λαχανικά μέχρι λεπτές φέτες κρέατος και ψαριού. Η δημιουργικότητα δεν έχει όρια με αυτό το μηχάνημα. Συνοδεύεται από βιβλίο οδηγό για την τεχνική της αποξήρανσης τροφίμων.

Φλόγιστρο μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής επαγγελματικό

 

Ιδανικό για καραμελοποίηση ζάχαρης και δημιουργία κρούστας σε διάφορες παρασκευές με ζάχαρη, τυρί και μπαχαρικά. Γεμίζει όπως ένας απλός αναπτήρας, είναι πολύ εύκολο στην μεταφορά και χρήση και διαθέτει κλείδωμα ασφαλείας.

Βάση στήριξης ζυμαρικών, ξύλινη Stendipasta

Όσοι αρέσκονται στην παρασκευή ζυμαρικών θα βρουν αυτή τη βάση πάρα πολύ χρήσιμη. Αφού κοπούν τα ζυμαρικά χρειάζεται να αποξηραθούν και στη συνέχεια να αποθηκευτούν. Η βάση κρεμάστρας διαχωρίζει τα ζυμαρικά και τα αφήνει να αναπνέουν ώστε να μην έχουμε μια άμορφη μάζα λόγω θερμοκρασίας.

Μαχαίρι Santoku 17.5 εκατ. με λαβή micarta Oboro

Το μαχαίρι Santoku είναι το μαχαίρι γενικής χρήσης, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κρέας, ψάρι, και λαχανικά. Η μύτη του είναι πιο γαμψή από το μαχαίρι σεφ, ενώ το μήκος της λάμας του είναι ιδανικό για το ψιλοκόψιμο ακόμα και στον πάγκο της οικιακής κουζίνας, όπου ο χώρος είναι συνήθως πιο περιορισμένος. Το ελαφρύ του βάρος το κάνει άνετο και ξεκούραστο ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.

Κιτ αρωματισμού Aroma R-Evolution

 

Ένα μαγικό Κιτ, για όσους αρέσκονται στον πειραματισμό με τις αισθήσεις. Η όσφρηση είναι η κατεξοχήν αίσθηση που συνδέεται και κατ΄ επέκταση επηρεάζει τη γεύση. Όταν αισθανθούμε μια θελκτική οσμή αμέσως οι σιελογόνοι αδένες ενεργοποιούνται. Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα σετ βρώσιμων αρωμάτων που δίνουν διάρκεια κι ένταση στην μυρωδιά των μαγειρικών σας δημιουργιών;

Παπούτσι αντιολισθητικό ανατομικό γκρι Graphic

 

Ένα κομψό, άνετο κι ελαφρύ παπούτσι κατασκευασμένο από καμβά για να «ζωγραφίζουμε» μέσα στην κουζίνα με άνεση και ασφάλεια. Για επαγγελματίες και οικιακούς μάγειρες που θέλουν να αποφύγουν παρενέργειες από την παρατεταμένη ορθοστασία. Ο αφαιρούμενος πάτος που διαθέτει είναι ανατομικός και αντικραδασμικός καθώς είναι  κατασκευασμένος από μαλακό gel που παίρνει το σχήμα του ποδιού.

Δοχεία συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος με αντλία σετ 5 τμχ. Άσπρα

 

Η αεροστεγής φύλαξη τροφίμων αυξάνει σημαντικά την διάρκεια ζωή των τροφίμων. Η αντλίας αφαιρεί τον αέρα από τα δοχεία που έχουν χωρητικότητα ανάλογα με τις ανάγκες μας. Εκτός από την διάρκεια ζωής των φαγητών και την ασφάλεια στην συντήρησή τους, μπορούμε να απαλλαγούμε από οσμές διαφορετικών τροφίμων μέσα στο ψυγείο μας.

Φαγητοδοχείο διπλό 1.3 λτ. Duo Lunchbox

 

Συμπαγές και σχεδιασμένο για τη βελτιστοποίηση του χώρου στο μέγιστο. Είναι 100% αεροστεγές, με βαλβίδες αποσυμπίεσης για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο. Τα δοχεία είναι κατάλληλα για τη μεταφορά τροφίμων και για τη θέρμανση κατά τη στιγμή της κατανάλωσης.

Τσάντα ισοθερμική μεταφοράς φαγητού 8 λτ. γκρι Mini Cooler

 

Αφού έχουμε τα δοχεία για την αποθήκευση των τροφίμων μας, καλό θα ήταν να έχουμε και μα άνετη κι ασφαλή τσάντα σε περίπτωση που χρειαστεί να τα μεταφέρουμε. Κατασκευασμένη από χοντρό πολυεστερικό υλικό, περιέχει εσωτερικά ισοθερμικό υλικό για να διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα και υγιεινά κατά τη μεταφορά τους.

Αυτές ήταν κάποιες από τις επιλογές των Best Sellers του COOZINA, ανάμεσα σε μια πληθώρα προϊόντων που αγαπήσατε όλοι εσείς. Βασική αρχή για την επιλογή των προϊόντων που θα βρείτε στο e-shop μας είναι η ποιότητα και η ασφάλεια των υλικών κατασκευής που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. 

#χριστουγεννα , #christmas