Καλοσώρισε το 2020 με 20 μοναδικές δωρο-προτάσεις για σένα και τους αγαπημένους σου!

Η νέα χρονιά βρίσκεται προ των πυλών! Γιορτάζουμε τις εορτές μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και προσφέρουμε δώρα που γεμίζουν την ατμόσφαιρα χαρά και αγάπη. Υπάρχουν κορυφαίες επιλογές για πρακτικά μα ποτέ βαρετά δώρα, που δεν σκονίζονται σε μια γωνία αλλά γίνονται καθημερινή αναγκαιότητα.

Το COOZINA επιλέγει αγαπημένα προϊόντα που ξεχώρισαν την τελευταία χρονιά στις προτιμήσεις των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται για τις γαστρονομικές τους αναζητήσεις. Παρακάτω θα βρείτε μόνο μερικές από τις κορυφαίες επιλογές προϊόντων που μπορούν να κάνουν κάθε κουζίνα μοναδική!


Χύτρα χαμηλής πίεσης αντικολλητική από χυτό αλουμίνιο 28 εκατ. 5.5 λτ. Diamond Active Lite


Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινής ζωής απαιτούν και γρήγορη προετοιμασία του φαγητού μας. Μια πολύ καλή λύση για να απολαμβάνουμε σπιτικές λιχουδιές και να μην καταφεύγουμε στα έτοιμα φαγητά είναι η χύτρα χαμηλής πίεσης που μειώνει το χρόνο μαγειρέματος στο 50%. Ξεχάστε τις τρομακτικές χύτρες της παλιάς εποχής γιατί η συγκεκριμένη έχει μια τρομερή ευρεσιτεχνία. Μπορούμε άφοβα να αφαιρέσουμε το καπάκι και να προσθέσουμε υλικά ενώ το φαγητό μαγειρεύεται.  Είναι αντικολλητική από χυτό αλουμίνιο, δεν χαράσσεται και διατηρεί ομοιόμορφη και σταθερή θερμοκρασία. Σίγουρα θα εκτιμηθεί από κάθε πολυάσχολο που εκτιμά ένα γρήγορο φαγητό χωρίς να στερείται σε θρεπτικά συστατικά.  


Αποξηραντής τροφίμων 500W Atacama Cube


Για τους γκουρμέ φίλους μας αλλά και για τους επαγγελματίες. Η αποξήρανση τροφίμων είναι ένας απόλυτα φυσικός τρόπος διατήρησης των τροφίμων. Δεν υπάρχει η χρήση κάποιου χημικού, γίνεται καθαρά με τον αέρα. Ο εν λόγω αποξηραντής είναι πολύ απλός στη λειτουργία του, έτσι οποιοσδήποτε μπορεί να τον χρησιμοποιήσει χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Η οθόνη που διαθέτει μας επιτρέπει να ελέγχουμε και να ρυθμίζουμε κάθε παράμετρο ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αποξήρανση τροφίμων μπορούμε να κάνουμε όλο το χρόνο, σχεδόν με κάθε τρόφιμο. Έτσι εξοικονομούμε ενέργεια, έχουμε ατόφια γεύση, μειώνουμε την ποσότητα των τροφίμων που καταλήγουν στον κάδο και μπορούμε να δημιουργήσουμε γαστρονομικά πιάτα!


Μπαλτάς 490 γραμ. 16 εκατ. Classic

Εξαιρετικό δώρο για κρεατοφάγους. Ένας μπαλτάς από ατσάλι με έξτρα ανθεκτικό υλικό που μπορεί να τεμαχίζει με άνεση κάθε είδους κόκκαλο χωρίς να το θρυμματίζει. Η σωστή κοπή, ειδικά στο κόκαλο, επηρεάζει την ποιότητα του κρέατος γιατί κανείς δεν επιθυμεί θρυμματισμένα οστά στο κρέας του. Επίσης, η τέλεια κόψη μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού καθώς μια λεπίδα η οποία δεν κόβει καλά απαιτεί μεγαλύτερη άσκηση πίεσης και αυτό είναι επικίνδυνο. Ο εν λόγω μπαλτάς έχει εξαιρετική κόψη και τέλεια αναλογία βάρους και αυτά τον κάνουν να είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε λάτρη του κρέατος!


Γκριλιέρα μαντεμένια τετράγωνη με λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι 25x25 εκατ.


Η γκριλιέρα αποτελεί ένα πολύ καλό σκεύος για υγιεινό ψήσιμο. Οι ραβδώσεις εκτός από τις γραμμές ψησίματος πάνω στο τρόφιμο, βοηθούν και στην αποβολή του λίπους και των υγρών. Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα ανθεκτικό υλικό που διαχέει ομοιόμορφα τη θερμοκρασία και με αυτόν τον τρόπο έχουμε ένα ωραίο και ομοιόμορφο ψήσιμο.

Το σημαντικότερο είναι πως αυτή η γκριλιέρα είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες, ακόμα και τις επαγωγικές.


Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος 240W Vacuum SV2000

Οι συσκευές vacuum παρατείνουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής των τροφίμων. Η συσκευή συντήρησης τροφίμων είναι πολύ απλή στη χρήση της, χωρίς αυτό να της στερεί την αποδοτικότητά της. Τα αποξηραμένα τρόφιμα θα παραμείνουν τραγανά, τα μαλακά δεν θα σκληρύνουν και θα διατηρήσουν την υγρασία τους. Επίσης, η αίσθηση φρεσκάδας και η γεύση δεν θα αλλοιωθούν. 


Σετ μαχαιριών steak 4 τμχ


Πόσες φορές μας έχει τύχει να θέλουμε να κατασπαράξουμε μια ζουμερή μπριζόλα και το μαχαίρι δεν μας αφήνει να την απολαύσουμε γιατί δεν κόβει καλά. Τα εν λόγω μαχαίρια με την όμορφη ξύλινη λαβή δίνουν rustic αίσθηση και το πιο σημαντικό είναι ότι κόβουν με χειρουργική ακρίβεια. Επίσης, διαθέτουν ξύλινη θήκη με μαγνήτη για την καλύτερη αποθήκευση τους. 


Καφετιέρα espresso κόκκινη 900 ml 900W Retro


Μια πανέμορφη κόκκινη καφετιέρα με vintage design για κάθε λάτρη του καφέ που σέβεται τον εαυτό του. Για εσπρέσο, καφέ φίλτρου και καπουτσίνο με τέλειο αφρόγαλα που μπορεί με τον καφέ που φτιάχνει ο επαγγελματίας barista. Μόνο που τώρα μπορούμε να τον απολαύσουμε και στο σπίτι μας και να εντυπωσιάσουμε τους αγαπημένους μας. Επίσης, διαθέτει φίλτρο κατάλληλο για μερίδες καφέ ESE και για αλεσμένο καφέ.


Επιφάνεια κοπής - σερβιρίσματος ξύλινη στρογγυλή 35.5x4 εκατ.

Το λεγόμενο πλατό, με τη μόνη διαφορά πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επιφάνεια κοπής. Για την παρέα, για ποικιλίες στη μέση και για κρέας που μόλις έχει βγει από τη ψησταριά. Σε συνδυασμό με ένα σετ αιχμηρών μαχαιριών, μπορεί να ολοκληρώσει ιδανικά την τελετουργία σερβιρίσματος του κρέατος.


Μαχαίρι Nakiri με αυλακώσεις 17 εκατ. Classic Ikon

Το μαχαίρι Nakiri είναι ένα μαχαίρι προετοιμασίας και τεμαχισμού. Με αυτό μπορούμε να κόψουμε τα λαχανικά μας καθώς η λεπτή και πλατιά του λάμα μας επιτρέπει κάνουμε κάθε είδους κοπές. Το χειρουργικό ατσάλι είναι ανθεκτικό και οι αυλακώσεις που διαθέτει η μονοκόμματη λάμα βοηθούν στο να μην κολλάνε τα τρόφιμα πάνω της.


Μπλοκ μαχαιριών μαγνητικό 10 θέσεων από ξύλο βελανιδιάς Magnabloc

Αν έχουμε φτιάξει μία ωραία συλλογή μαχαιριών ή θέλουμε να ξεκινήσουμε μία, το μαγνητικό μπλοκ μαχαιριών είναι πιο στιλάτη επιλογή για την κουζίνα μας και όχι μόνο. Το ξύλο βελανιδιάς που προέρχεται από τη Βόρεια Αμερική και το σχήμα του μπλοκ προσδίδουν ποιότητα και φινέτσα στο χώρο. Ιδανικό δώρο για όλους τους καλόγουστους λάτρεις των μαχαιριών που θέλουν να διακοσμήσουν τα μαχαιρία τους με τον πιο ωραίο τρόπο.


Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. χειροποίητο από ατσάλι Aogami με λαβή κυδωνιάς Aogami Rough

Ένα μοναδικό μαχαίρι, χειροποίητο από Ιάπωνες τεχνίτες. Ως γνωστόν η Ιαπωνία, έχει μια μακρά παράδοση στην μαχαιροποιεία. Είναι κατασκευασμένο από ατσάλι Aogami, ένα από τα καλύτερα και πιο σκληρά στον κόσμο. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως αυτό το κομψοτέχνημα έχει λαβή από ξύλο κυδωνιάς και συνδέεται με λάμα αληθινού κέρατος από βουβάλι. Ιδανικό δώρο για όσους αγαπούν την αυθεντικότητα και τη κομψότητα, είτε για την κουζίνα τους είτε απλά ως έργο τέχνης. 


Μαχαιροπίρουνα μαύρα σετ 24 τμχ Swiss Classic

Ένα καθημερινό σερβίτσιο που μπορεί να συνοδεύσει τα γεύματά μας. Από ανοξείδωτο ατσάλι που τα κάνει αρκετά ανθεκτικά και ασφαλή κατά τη χρήση τους  Απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό που επενδύει σε προϊόντα με ποιότητα κι εγγυημένη διάρκεια ζωής


Γάστρα μαντεμένια 7.5 λτ. επισμαλτωμένη μπλε 34x26 εκατ. Cobalt Blue Iron

Ένα κυριολεκτικά αιώνιο μαγειρικό σκεύος για αυθεντικές μαγειρικές εμπειρίες. Το μαντέμι είναι ένα σούπερ ανθεκτικό υλικό το οποίο πιάνει πιο γρήγορα θερμοκρασία σε σχέση με άλλα υλικά. Επίσης, η γάστρα είναι ένα σκεύος το οποίο ενδείκνυται για πολλές ώρες παραμονής στη φωτιά,γιατί είναι ιδανιική για χρονοβόρες συνταγές. Με αποτέλεσμα η ανθεκτικότητα είναι προαπαιτούμενο χαρακτηριστικό. Το εν λόγω σκεύος είναι χειροποίητο και σχεδιασμένο για όλες τις εστίες. Τέλος, η ανθεκτική επισμάλτωσή του με μπλε χρώμα σε συνδυασμό με τις αποσπώμενες λαβές από σιλικόνη του χαρίζουν έξτρα αντοχή και πολύ όμορφη όψη.  


Σιφόν ανοξείδωτο 500 ml Gourmet whip

Ένα εργαλείο για όσους αρέσκονται στους γαστρονομικούς πειραματισμούς. Το σιφόν έχει έρθει να μας σώσει από τις σακούλες ζαχαροπλαστικής,οι οποίες ναι μεν εξακολουθούν να είναι χρήσιμες αλλά κάποιες φορές δεν είναι τόσο πρακτικές. Με το σιφόν μπορούμε να φτιάξουμε σαντιγύ, σάλτσες, αφρούς και άλλες κρύες ή ζεστές παρασκευές. Με τις κεφαλές που παίρνει μπορούμε να διακοσμήσουμε τις δημιουργίες μας και να πειραματιστούμε στα ντεκόρ μας. 


Πέτρα ακονίσματος κεραμική για επαγγελματική χρήση



Μετά από πολλές χρήσεις, όλα τα μαχαίρια χρειάζονται ακόνισμα. Μια κεραμική πέτρα ακονίσματος αποτελεί καλή επιλογή για αυτό τον σκοπό. Αν δεν φροντίσουμε τα μαχαίρια μας, τότε πρώτον δεν θα έχουμε την ποιότητα κοπής που επιθυμούμε και δεύτερον όταν μια λεπίδα δεν κόβει καλά αναγκαζόμαστε να ασκήσουμε πίεση με αποτέλεσμα τον κίνδυνο ατυχήματος. Για αυτό το λόγο, φροντίζουμε να ακονίζουμε τα μαχαίρια μας με μια καλή πέτρα ακονίσματος. 


Μηχανή παρασκευής ζύμης και ζυμαρικών ηλεκτρική με διπλό κόπτη 150 χιλ. iPasta Electric

Σπιτικά ζυμαρικά! Είναι ένα ωραίο δώρο, ωστόσο μια μηχανή που δίνει τη δυνατότητα παρασκευής τους όλο το χρόνο είναι ακόμη πιο ωραίο δώρο. Για ανθρώπους που αγαπούν να δημιουργούν με ζύμες και για όσους έχουν παιδιά με τα οποία ψάχνουν τρόπους να συνδεθούν μέσα από μαγειρικά παιχνίδια. Χάριν στα διάφορα εξαρτήματα μπορούμε να δημιουργήσουμε πάνω από δέκα διαφορετικά είδη ζυμαρικών. 


Μαχαίρια για σεφ σετ 8 τμχ και θήκη μεταφοράς 

Ένα πάρα πολύ χρήσιμο σετ μαχαιριών είναι απαραίτητο για κάθε κουζίνα. Ιδανικό δώρο για ερασιτέχνες και για σπουδαστές μαγειρικής. Περιέχει έξι μαχαίρια διαφορετικού μεγέθους, κατάλληλο για κάθε διαφορετική εργασία στην κουζίνα. Επίσης, διαθέτει μασάτι για ακόνισμα και αποφλοιωτή. Όλα είναι ανθεκτικά κατασκευασμένα από ελβετικό ανοξείδωτο ατσάλι. Συνοδεύονται από θήκη, έτσι εξοικονομούμε χώρο και μπορούμε να τα μεταφέρουμε εύκολα οπουδήποτε επιθυμούμε. 


Καφετιέρα pour over σετ με ξύλινη βάση μεζούρα και φίλτρα 1-4 φλιτζάνια V60

Ένα εξαιρετικό σετ για κάθε λάτρη του καφέ. Η νέα τάση στην σκηνή των barista λέγεται pour over. Η απόσταξη του καφέ γίνεται με πιο αργό τρόπο, έτσι απελευθερώνονται τα αρώματα και αναδεικνύετε στο μέγιστο η γεύση του καφέ. Μια όμορφη γυάλινη καφετιέρα με κομψή ξύλινη βάση που σίγουρα μπορεί να μας φτιάξει την καθημερινότητα, πόσο μάλλον όταν είναι δώρο από κάποιο δικό μας πρόσωπο. 


Ποδιά ολόσωμη ρυθμιζόμενη μαύρη δερμάτινη Butcher Moonshine Black

Για τους λάτρεις της μόδας αλλά και της μαγειρικής. Μια ποδιά από δέρμα που μπορεί να χαρίσει στυλ μέσα στην κουζίνα και παράλληλα προστασία καθώς το δέρμα είναι ένα υλικό ανθεκτικό και μη εύκολα διαπερατό. 


Σετ σκεύη μαγειρικής από χυτό αλουμίνιο με αντικολλητική επίστρωση 3 τμχ Stone

Χύτρα αντικολλητική, τηγάνι αντικολλητικό και γκριλιέρα αντικολλητική είναι τα σημαντικότερα σκεύη που χρειάζεται κάθε κουζίνα. Ένα σετ που εκτός από πρακτικό είναι ανθεκτικό και κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά. Αντικολλητικά από χυτό αλουμίνιο που διαχέει ομοιόμορφα τη θερμότητα και χαρίζει τέλειο μαγειρικό αποτέλεσμα. 

Η ομάδα του COOZINA σας εύχεται καλές γιορτές, ευτυχισμένο το νέο έτος. γεμάτο αισιοδοξία και ατέλειωτες ώρες  μαγειρικής δημιουργίας. Είθε η κουζίνα σας να είναι πάντα ζεστή και μυρωδάτη!






#χριστουγεννα , #christmas