Μοναδικές δωρο-προτάσεις για τους μάγειρες φίλους μας

Κάθε σεφ που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να επενδύει στα σωστά εργαλεία. Έτσι, απολαμβάνει την εργασία, δημιουργεί και χαίρεται. Όταν δε κάποιο από αυτά είναι δώρο, τότε έχει έναν ακόμη λόγο να το χαρεί! Φυσικά σεφ δεν είναι μόνο οι επαγγελματίες!

Βαλίτσα σεφ, μαχαίρια και εργαλεία 14 τμχ

Ένα πλήρες σετ μαχαιριών και αξεσουάρ σε ένα πολύ κομψό βαλιτσάκι. Ιδανικό δώρο για κάθε επαγγελματία. Περιλαμβάνει επτά μαχαίρια διαφορετικών ειδών. Επίσης, διαθέτει σπάτουλα, μασάτι, πατατοκαθαριστή, διακοσμητή πατάτας, διακοσμητή λεμονιού, ξύστρα λεμονιού και πιρούνα.


Παπούτσι σεφ αδιάβροχο αντιολισθητικό δερμάτινο μαύρο GT1 Pro Magister Men Low Black

Ένα παπούτσι κατασκευασμένο για επαγγελματίες. Δερμάτινο με αντιολισθητική σόλα και την εγγύηση της Michelin. Καθώς κατασκευάζεται στο τμήμα της εταιρίας ελαστικών Michelin Technical Soles. 


Συσκευή sous vide κλειστού τύπου 9 λτ Demi

Μια από τις τελευταίες λέξεις στο χώρο της γαστρονομίας είναι η μαγειρική με τη μέθοδο sous vide. Η πρώτη ύλη τοποθετείται σε ειδικές σακούλες από τις οποίες έχει αφαιρεθεί ο αέρας. Η συσκευασία περιέχει νερό με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία ώστε να έχουμε απόλυτο έλεγχο στο αποτέλεσμα. Η φυσική γεύση και οι χυμοί του φαγητού ενισχύονται κατά το μαγείρεμα στην ειδική σακούλα, δημιουργώντας καταπληκτική γεύση και υφή.


Μαχαίρι σεφ 21 εκατ. χειροποίητο από ατσάλι Aogami με λαβή κυδωνιάς Aogami Rough

Ένα μαχαίρι αριστούργημα που σίγουρα ονειρεύεται κάθε επαγγελματίας! Από δαμασκηνό ατσάλι, με χαραγμένα ιδεογράμματα στη λάμα και χειροποίητο απευθείας από την Ιαπωνία. Το ατσάλι Aogami είναι από τα πιο σκληρά κι αιχμηρά στον κόσμο. 


Ακονιστήρι ηλεκτρικό με κεραμικές πέτρες

Ένα μοναδικό ακονιστήρι. Με εξαιρετικά μικρό μέγεθος και βάρος μόλις 875 γρ. Απαραίτητο εργαλείο για κάθε σεφ, διότι τα μαχαίρια όσο ποιοτικά κι αν είναι και από οποιοδήποτε υλικό και αν είναι κατασκευασμένα, κάποια στιγμή χρειάζονται ακόνισμα. Οι διπλές κεραμικές πέτρες λείανσης και το καλώδιο που συνδέεται με ηλεκτρισμό θα κάνει το ακόνισμα μια διαδικασία λεπτών.


Θήκη μαχαιριών 16 θέσεων SHUN

Κάθε σεφ που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει μια θήκη μαχαιριών. Η εν λόγω θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό. Δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία, έχει 9 θέσεις για μεγάλα μαχαίρια, 8 θέσεις για μικρά μαχαίρια και εσωτερική ζώνη ασφάλισης των μαχαιριών. Επίσης διαθέτει λουρί ώμου. 


Πέτρα ακονίσματος κεραμική #1000 για επαγγελματική χρήση

Μια επαγγελματική πέτρα ακονίσματος, ιδανική για κάθε σεφ που θέλει να φροντίζει τα μαχαίρια του. Ιαπωνική και κατάλληλη για ποιοτικά μαχαίρια, τα οποία θέλουμε να ακονίζουμε χωρίς κίνδυνο φθοράς και απώλεια αιχμηρότητας. 


Τηγάνι μαντεμένιο βαθύ με λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι 28 εκατ. 

Είναι σίγουρα χρήσιμο για κάθε επαγγελματία. Ένα καλό τηγάνι, από ανθεκτικό υλικό που διαχέει ομοιόμορφα τη θερμότητα και προσφέρει τέλειο ψήσιμο. Διαθέτει λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι που σημαίνει πως μπορεί να μπει και στο φούρνο. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο εστίας.Το μαντέμι θερμαίνεται πολύ γρήγορα και έτσι ο χρόνος στην κουζίνα θα μειωθεί κατά πολύ. 


Ποδιά ολόσωμη ρυθμιζόμενη καφέ δερμάτινη Butcher Bourbon Gold

Επειδή κάθε επαγγελματίας πρέπει εκτός από ικανότητες να έχει και στυλ. Το δώρο αυτό είναι η ιδανική επιλογή που θα ντύσει με τον πιο κομψό τρόπο τους μάγειρες φίλους σας.


Φραπιέρα επαγγελματική 180 W

Όσοι βρίσκονται στο χώρο της γαστρονομίας δεν συμβιβάζονται με τίποτα. Οπότε ακόμη και ο καφές που αποτελεί κομμάτι του χώρου και δεν είναι κάτι που υποτιμούν οι επαγγελματίες μάγειροι. Μια επαγγελματική φραπιέρα είναι ότι καλύτερο για ένα ποιοτικό κρύο καφέ. 


Σιφόν ανοξείδωτο 1 λτ. Profi


Ιδανικό για εύκολη κατασκευή κρέμας σαντιγί, αφρού ή οποιασδήποτε πολύχρωμης κρέμας. Είναι ιδανική για κάθε είδους παρασκευή και διακοσμεί όμορφα τα πιάτα. Ένα δώρο που κάθε δημιουργός στο χώρο της γαστρονομίας θα το εκτιμήσει.


Αποφλοιωτής ανοξείδωτος 6 εκατ. με ανταλλακτικές λεπίδες Michel Bras

Αν σκεφτούμε πως κάθε επαγγελματίας μάγειρας ξεκίνησε να εργάζεται στην κουζίνα με έναν αποφλοιωτή στο χέρι, τότε σίγουρα το δώρο σας αυτό δεν θα πάει χαμένο. Ακόμη και αν κάποιος έχει φτάσει στη θέση του σεφ, το εν λόγω εργαλείο είναι από τα βασικότερα, γιατί πάντα θα χρειάζεται να ξεφλουδίζει λαχανικά και φρούτα.


Εργαλεία σκαλίσματος και διακόσμησης σετ 8 τμχ.

Όκτώ εργαλεία σκαλίσματος που στα χέρια ενός επαγγελματία μπορούν να μεταμορφώσουν τα υλικά σε έργα τέχνης και διακοσμητικά γλυπτά.


Μπαλτάς 490 γραμ. 16 εκατ. Classic

Ένας αιχμηρός μπαλτάς που βοηθά κάθε επαγγελματία να τεμαχίσει το κρέας και άλλες πρώτες ύλες με άνεση. Ειδικά το κρέας χρειάζεται ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι, καθώς τα κόκαλα θρυμματίζονται με αποτέλεσμα να χαλάει τη ποιότητα του. 


Αποξηραντής τροφίμων 500W Atacama Cube

Ένα μοναδικό δώρο για κάθε επαγγελματία. Ο αποξηραντής θα δώσει σε κάθε σεφ την ελευθερία να αποξηράνει πρώτες ύλες. Μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ως έχουν ή να τις μετατρέψει σε σκόνη για να πανάρει πρώτες ύλες ή για να τις προσθέσει σε σάλτσες. Ένα πραγματικά ευφάνταστο εργαλείο δημιουργικής μαγειρικής. 


Κάποιες επιλογές δώρων για τους αγαπημένους μας σεφ! Δεν είναι απαραίτητο να προορίζονται μόνο για επαγγελματίες, καθώς κάθε άνθρωπος με μεράκι για τη μαγειρική μπορεί να εκτιμήσει και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο ένα καλό εργαλείο. Η ομάδα του coozina σας εύχεται όμορφες γιορτές γεμάτες μαγειρικές δημιουργίες!!


#χριστουγεννα , #christmas