Πρωτότυπα gadgets-δώρα για τη νέα δεκαετία του 21ου αιώνα

Φέτος πρωτοτυπήστε χαρίζοντας δώρα τελευταίας τεχνολογίας. Τι καλύτερο από το να υποδεχτούμε τη νέα δεκαετία με μοναδικά δώρα τα οποία θα εντυπωσιάσουν τους αγαπημένους μας. Κάθε σωστή κουζίνα χρειάζεται τα εργαλεία της, οπότε όσο πιο hi-tech είναι...τόσο το καλύτερο! 


Κιτ μοριακής γαστρονομίας Cuisine R-Evolution

Για όσους λατρεύουν τις νέες τάσεις της γαστρονομίας και τους αρέσει να δημιουργούν ευφάνταστα πιάτα. Η μοριακή μέσα από τη σφαιροποίηση, μας δίνει μια εικόνα που έρχεται από ένα άλλο σύμπαν, ίσως από το μέλλον της τροφής μας.


Συσκευή συντήρησης τροφίμων σε κενό αέρος μαύρη 200 W Vacuum Takaje


Το λεγόμενο vacuum είναι μια από τις τελευταίες λέξεις της τεχνολογίας στη συντήρηση τροφίμων. Μπορούμε να συντηρήσουμε έτσι τα τρόφιμά μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και με τα θρεπτικά τους συστατικά πιο «ζωντανά».


Παγωτομηχανή 1 λτ.

Τι πιο ευχάριστο από τη δημιουργία του δικού μας παγωτού. Ειδικά για όσους έχουν παιδιά, θα ήταν μια πολύ ωραία ιδέα για να χαρούν, να απολαύσουν τη δημιουργία του αγαπημένου τους επιδόρπιου. Κατάλληλη για κάθε είδος παγωτού, όπως σορμπέ ή παγωμένο γιαούρτι.


Ακονιστήρι μαχαιριών επιτραπέζιο ανοξείδωτο Vulkanus Professional

Ακόνισμα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας! Κατασκευασμένο από υλικά τα οποία συνδυάζονται για πρώτη φορά. Με εύκολο χειρισμό και σε χρόνο ρεκόρ μπορούμε να έχουμε ένα άψογο ακόνισμα οποιασδήποτε λεπίδας.


Κουτάλες σε διάφορα χρώματα σε περιστρεφόμενη βάση 34 εκατ. σετ 6 τμχ. Elevate Carousel


Μια όμορφη βάση για κουτάλες...η οποία περιστρέφεται. Έτσι με μια απλή κίνηση μπορούμε να βρούμε την κουτάλα που θέλουμε χωρίς να ψάχνουμε στα συρτάρια. 


Διανεμητής κρύων ποτών γυάλινος με ταμπελάκι μαυροπίνακα 9.5 λτ.


Ένα φοβερό σκεύος για να σερβίρουμε τα χειροποίητα ποτά μας. Περιέχει σωλήνα στο εσωτερικό του, που διαχωρίζει τα βότανα και τα άλλα υλικά και θα δώσει χρώμα και γεύση στα ροφήματα μας. Επίσης έχει χαριτωμένο βρυσάκι για εύκολο σερβίρισμα και ταμπελάκι-μαυροπίνακα για να γράψουμε πάνω τι καλό έχουμε φτιάξει. 


Αξεσουάρ φοντύ για G340 LotusGrill G340


Μια ευρωπαϊκή συνήθεια που έχει κατακτήσει και τη χώρα μας. Αν λοιπόν προσθέσουμε στην υπέροχη φορητή γκριλιέρα Lotus Grill ένα αξεσουάρ μπορεί αυτόματα από ψησταριά να μετατραπεί σε μηχανή fondue. 


Σύστημα παρασκευής παγωτού γρανίτας διπλό μωβ Quick Pop Maker

Γρανίτες μέσα σε λίγα λεπτά! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το τοποθετήσουμε στην κατάψυξη και να προσθέτουμε χυμό, smoothies ή ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε. Σε δέκα το πολύ λεπτά μπορούμε να έχουμε ένα τέλειο παγωμένο επιδόρπιο, το οποίο θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. 


Ζουλιέν 3 μαχαιριών Spirit


Ένας αποφλοιωτής που αλλάζει μαχαίρια. Έχουμε έτσι τη δυνατότητα να κάνουμε ντεκόρ με φρούτα και λαχανικά σε sticks διαφόρων μεγεθών.


Κόφτης σπιράλ λαχανικών με 3 λεπίδες


Ένα πολύ καλό δώρο για τους vegeterian φίλους μας ή γενικότερα για όσους φροντίζουν τη διατροφή τους. Είναι κατάλληλο για λαχανικά που μπορούμε να επεξεργαστούμε, όπως κολοκύθι, παντζάρι, σελινόριζα, καρότο, λάχανο, κρεμμύδι, πατάτα, μήλα, αγγούρια κ.α. Επίσης είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνουμε τα λαχανικά πιο προσφιλή στους μικρούς μας φίλους. 


Καπνιστήρι Gusto


Ένα gadget για να δώσουμε καπνιστή γεύση  ροκανιδιών, βοτάνων, τσαγιού, μπαχαρικών ή αποξηραμένων λουλουδιών σε κρέατα, ψάρια, τυριά, σάλτσες, κοκτέιλ και άλλα πιάτα. Μπορούμε να πειραματιστούμε γευστικά στην οικιακή ή ακόμη και επαγγελματική μας κουζίνα, μεταμορφώνοντας μοναδικά τη γευστική μας παλέτα.


Επιφάνειες κοπής 35x29.5 εκατ. σε ντοσιέ σετ 4 τμχ Index Bamboo


Μοναδικό design, επιφάνειες κοπής που μοιάζουν με ντοσιέ. Κάθε μια για άλλο υλικό που βλέπουμε στο ταμπελάκι και επιλέγουμε την επιφάνεια κοπής που χρειαζόμαστε για την εκάστοτε χρήση. Εξοικονομεί χώρο και άνετα μπορούμε να το μεταφέρουμε και εκτός σπιτιού. 


Θερμόμετρο ακίδας ψηφιακό -50 έως +300°C I care

Το απόλυτο high tech θερμόμετρο που συνδέεται μέσω Bluetooth με Iphone και Android. Διαθέτει δωρεάν εφαρμογή με ηχητική ειδοποίηση για λήψη ειδοποιήσεων στο smartphone κατά την προγραμματισμένη θερμοκρασία. Μπορούμε να το ρυθμίσουμε σε 5 επίπεδα μαγειρέματος για 6 τύπους κρέατος.


Μπλοκ μαχαιριών μαγνητικό 8 θέσεων από ξύλο βελανιδιάς Magnabloc II


Υψηλής ενέργειας μαγνήτες για μαχαίρια. Υπέροχο design που θα δώσει μια άλλη αίσθηση στην κουζίνα. Επίσης πολύ πρακτικό διότι μπορούμε άνετα να χρησιμοποιήσουμε τα μαχαίρια μας με ένα απλό τράβηγμα του μαχαιριού από το μαγνήτη. 


Συσκευή sous vide 1200 W Imersa II


Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για υγιεινή μαγειρική. Ένας από τους τρόπους για να διατηρήσουν τα τρόφιμα τα θρεπτικά τους συστατικά. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ασφαλίσουμε τα τρόφιμα σε κενό αέρος και έπειτα να καθορίσουμε τη θερμοκρασία μαγειρέματος με τη συσκευή sous vide. Ιδανική για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής χωρίς γευστικές εκπτώσεις. 


Gadgets για αγαπημένα πρόσωπα που θα τους φέρουν πιο κοντά στο μέλλον! Η ομάδα του Coozina σας εύχεται καλή χρονιά, γεμάτη αισιοδοξία και πολλές νόστιμες στιγμές εντός και εκτός κουζίνας.


#χριστουγεννα , #christmas